Δροσερή μους Φράουλα

Η φράουλα είναι από τα αγαπημένα μου φρούτα και την τιμώ ιδιαίτερα κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Σήμερα σας προσφέρω μια ελαφριά και εύκολη μους γεμάτη άρωμα και γεύση
- Για 4 ποτήρια χρειαζόμαστε
- 1 ερμόλ
- 250 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 1 φακελάκι ζελέ φράουλα
- 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
- 1 κεσεδάκι ( μισό κιλό περίπου) φράουλες
- Ετοιμάζουμε το ζελέ όπως γράφει στη συσκευασία του και το βάζουμε στο ψυγείο να πήξει.
- Χτυπάμε το ερμόλ με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί και προσθέτουμε το τυρί κρέμα.
- Ενσωματώνουμε και το ζελέ που έχει πήξει και αφήνουμε τη μους να παγώσει.
- Ψιλοκόβουμε τις φράουλες και μοιράζουμε το 1/3 στα ποτήρια ή μπολάκια.
- Προσθέτουμε 2 κουταλιές μους σε κάθε ποτήρι και μετά πάλι ψιλοκομμένες φράουλες.
- Μ ένα κορνέ βγάζουμε ροζέτες μους και καλύπτουμε τα ποτήρια μας.
- Γαρνίρουμε με φράουλες και σερβίρουμε.
- Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και σάλτσα φράουλας.




