Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2950-sardelapsiti.jpg
Σαρδέλα ψητή



Δροσερή μους Φράουλα

recipe image
Προστέθηκε απόmarianta, Κυριακή, 09 Μάιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Η φράουλα είναι από τα αγαπημένα μου φρούτα και την τιμώ ιδιαίτερα κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Σήμερα σας προσφέρω μια ελαφριά και εύκολη μους γεμάτη άρωμα και γεύση

Συστατικά
  • Για 4 ποτήρια χρειαζόμαστε
  • 1 ερμόλ
  • 250 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 1 φακελάκι ζελέ φράουλα
  • 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
  • 1 κεσεδάκι ( μισό κιλό περίπου) φράουλες
Οδηγίες
  1. Ετοιμάζουμε το ζελέ όπως γράφει στη συσκευασία του και το βάζουμε στο ψυγείο να πήξει.
  2. Χτυπάμε το ερμόλ με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί και προσθέτουμε το τυρί κρέμα.
  3. Ενσωματώνουμε και το ζελέ που έχει πήξει και αφήνουμε τη μους να παγώσει.
  4. Ψιλοκόβουμε τις φράουλες και μοιράζουμε το 1/3 στα ποτήρια ή μπολάκια.
  5. Προσθέτουμε 2 κουταλιές μους σε κάθε ποτήρι και μετά πάλι ψιλοκομμένες φράουλες.
  6. Μ ένα κορνέ βγάζουμε ροζέτες μους και καλύπτουμε τα ποτήρια μας.
  7. Γαρνίρουμε με φράουλες και σερβίρουμε.
  8. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και σάλτσα φράουλας.
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 14 Μάιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Γλυκάκι δροσερό και μοσχομυριστό!
Σχόλιο από hrisag , Παρασκευή, 14 Μάιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Δροσερο και γευστικο,ωραιο κερασμα!
Μεταφορά στην κορυφή