Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1377-cover_.jpg
Κοραλλάκι Ογκρατέν



Ευωδιαστά κομμάτια χοιρινού σε σάλτσα πέστο βασιλικού

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 16 Αύγουστος 2012
none
Περιγραφή

Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή, για ένα γρήγορο φαγητό του 10 λεπτου με ελάχιστα υλικά.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1-2 ψαρονέφρια περίπου 500 γρ.
  • Λίγο λάδι
  • Μισή κούπα λευκό κρασί
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 2 γεμάτες κ.σ. πέστο βασιλικού
  • Φύλλα φρέσκου βασιλικού
Οδηγίες

 

  1. Κόβουμε το κάθε ψαρονέφρι κατά μήκος στη μέση και μετά σε μικρά κομμάτια.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά, να ροδίσει ελαφρά όλο.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το πέστο στο τηγάνι και το κρασί.
  4. Αφήνουμε για λίγο ακόμα στη φωτιά, μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα μας  και στο τέλος προσθέτω και ψιλοκομμένο  φρέσκο βασιλικό.
  5. Σερβίρουμε με πουρέ, ρύζι ή με ταλιατέλες. Το σέρβιρα με φουρνοπατάτες που αγαπάμε πολύ.
Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να φτιάξουμε τη δική μας σάλτσα πέστο.

Ψαρονέφρι γεμιστό

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2012
Αυτό το πιάτο θα δοκιμαστεί σύντομα!!!!!!!!!!
Μεταφορά στην κορυφή