Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ευωδιαστά κομμάτια χοιρινού σε σάλτσα πέστο βασιλικού

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 16 Αύγουστος 2012
none
Περιγραφή

Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή, για ένα γρήγορο φαγητό του 10 λεπτου με ελάχιστα υλικά.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1-2 ψαρονέφρια περίπου 500 γρ.
  • Λίγο λάδι
  • Μισή κούπα λευκό κρασί
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 2 γεμάτες κ.σ. πέστο βασιλικού
  • Φύλλα φρέσκου βασιλικού
Οδηγίες

 

  1. Κόβουμε το κάθε ψαρονέφρι κατά μήκος στη μέση και μετά σε μικρά κομμάτια.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά, να ροδίσει ελαφρά όλο.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το πέστο στο τηγάνι και το κρασί.
  4. Αφήνουμε για λίγο ακόμα στη φωτιά, μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα μας  και στο τέλος προσθέτω και ψιλοκομμένο  φρέσκο βασιλικό.
  5. Σερβίρουμε με πουρέ, ρύζι ή με ταλιατέλες. Το σέρβιρα με φουρνοπατάτες που αγαπάμε πολύ.
Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να φτιάξουμε τη δική μας σάλτσα πέστο.

Ψαρονέφρι γεμιστό

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2012
Αυτό το πιάτο θα δοκιμαστεί σύντομα!!!!!!!!!!
Μεταφορά στην κορυφή