Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Φασολάδα με ταχίνι

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Κυριακή, 01 Απρίλιος 2018
none
Περιγραφή

Πολύ νόστιμη, υγιεινή και ότι πρέπει για τις μέρες που νηστεύουμε το λάδι.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • ½ κιλό μικρά ξερά φασόλια,
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό,
  • 2 καρότα σε ροδέλες,
  • σέλινο ψιλοκομμένο,
  • αλάτι,πάπρικα
  • 1 κ. σ. ταχίνι,
  • χυμό από 2 λεμόνια .
Οδηγίες
  1. Μουσκεύουμε τα φασόλια για 3 ώρες το πρωί,τα ξεπλένουμε.Βάζουμε σε να βράσουν 5-8 λεπτά και πετάμε το νερό,στραγγίζουμε.
  2. Τα βάζουμε πάλι σε κατσαρόλα με νερό μέχρι να τα σκεπάζει,προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλινο και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και να χυλώσουν.
  3. Στύβουμε τα λεμόνια,προσθέτουμε στον χυμό το ταχίνι ανακατεύουμε με πιρούνι.
  4. Προσθέτουμε ζουμάκι από το φαγητό μας συνεχίζοντας να ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το ταχίνι ,ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα μας και συνεχίζουμε για 5-10’ περίπου μέχρι να χυλώσει.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή