Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

407-407-407-p1010024wr6.jpg
Μακαρονόπιτα



Φασολάδα χωρίς μούλιασμα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 28 Ιανουάριος 2018
none
Περιγραφή

Φασολάδα που δε χρειάζεται να μουλιάσουμε τα φασόλια μας από το προηγούμενο βράδυ. Γίνεται νόστιμη και χυλωμένη.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 500 γραμ. μέτρια ξερά φασόλια
  • 3 - 4 καρότα κομμένα σε φέτες
  • 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Μερικά κλωναράκια σέλινο ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά αν θέλετε και λίγη καυτερή
  • 3/4 φλ. λάδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κύβο ζωμό κρέατος ή κοτόπουλου
Οδηγίες
  1. Βάζουμε τα φασόλια σε κατσαρόλα με μπόλικο κρύο νερό να τα σκεπάζει. Τα αφήνουμε να βράσουν για 40 λεπτά περίπου να μισομαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε.
  2. Βάζουμε λίγο από το συνολικό μας λάδι σε βαθιά κατσαρόλα και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλινο. Τα ανακατεύουμε καλά, να λαδωθούν. Τα αφήνουμε για 2΄-3΄ σε μέτρια φωτιά.
  3. Προσθέτουμε την πάπρικα και τον πελτέ, ανακατεύουμε για 2 με 3 λεπτά.
  4. Ρίχνουμε τα μισοβρασμένα φασόλια και συμπληρώνουμε αρκετό βραστό νερό μαζί και τον κύβο. 
  5. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε τη φασολάδα για καμιά ώρα ή και παραπάνω να μαλακώσουν καλά τα φασόλια μας (εξαρτάται πόσο καλόβραστα και φρέσκα είναι τα φασόλια μας ), τότε αλατοπιπερώνουμε .
  6. Τέλος, προσθέτουμε το υπόλοιπο λαδι. Αφήνουμε τη φασολάδα να βράσει για λίγο ακόμα, μέχρι να χυλώσουν καλά τα φασόλια. Αν χρειαστεί κι άλλο νερό ενδιάμεσα προσθέτετε βραστό νερό.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή