Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Φιλέτο χοιρινό με προσιούτο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα νόστιμο, πολύ εμφανίσιμο και γρήγορο φαγητό για κυριακάτικο γεύμα ή  για μπουφέ ή για ένα ιδιαίτερο γεύμα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
2 άτομα
  • 1 ψαρονέφρι ολόκληρο
  • 1 κ.γλ. μουστάρδα
  • Μερικά φύλλα σπανάκι
  • 5-6 φέτες προσιούτο
  • Μισό κ.γλ. θυμάρι φρέσκο ή λιγότερο ξερό
  • Λίγο λάδι
  • Αλατοπίπερο

Σάλτσα

  • 1 σκελίδα σκόρδο στην πρέσα
  • Μισή κούπα άσπρο κρασί
  • 1 κ.γλ. μουστάρδα
  • Μισή κούπα ζωμό κρέατος ή μισή κούπα νερό και μισό κύβο
Οδηγίες

  1. Αλατοπιπερώνω το φιλέτο με προσοχή στο αλάτι, γιατί το προσιούτο είναι αλμυρό και το σοτάρω στο λάδι.
  2. Το βγάζω από το τηγάνι και το αλείφω  με τη μουστάρδα και το πασπαλίζω με το θυμάρι.
  3. Απλώνω το προσιούτο, ώστε η μια φέτα να καλύπτει λίγο την άλλη. Μην πάρετε συσκευασμένο όπως πήρα εγώ, διότι ήταν ιδιαίτερα λεπτό και χωρίς μεμβράνη ενδιάμεσα και έτσι είχαν κολλήσει οι φέτες μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να μην ξεκολλούν εύκολα. Καλύτερα λοιπόν να μην πάρετε τυποποιημένο και να είναι όχι πάρα πολύ λεπτό κομμένο.
  4. Πάνω στο προσιούτο απλώνω τα φύλλα του σπανακιού που έχω αχνίσει.
  5. Τοποθετώ το φιλέτο και το τυλίγω, ώστε να καλυφτεί όλη η επιφάνεια του με το προσούτο.
  6. Σε λίγο λάδι σοτάρω το φιλέτο σιγά σιγά  από όλες τις πλευρές σε μέτρια θερμοκρασία.
  7. Προσθέτω το σκόρδο, τη μουστάρδα και το κρασί. Σε 2-3 λεπτά ρίχνω το ζωμό.  Κλέινω με το καπάκι και αφήνω κανένα 10 λεπτο σε σιγανή φωτιά να ψηθεί το κρέας μου.
Σχόλια
Σχόλιο από marilou , Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
Ωραία ιδέα!Θα το τιμήσουμε σύντομα.
Σχόλιο από hrisag , Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Γεια σου Ηλιαννα με τις φωτο σου τις ωραιες,πικαντικο το φιλετο σου,σιγουρα θα μου αρεσει!
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πρέπει να είναι πολύ νόστιμο με τόσα αρώματα περιτριγυρισμένο!!!
Μεταφορά στην κορυφή