Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Φιλέτο χοιρινό με σάλτσα μπαλσάμικο και μαυροδάφνη

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 09 Οκτώβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Γρήγορο, νόστιμο και εύκολο φαγητό!

Συστατικά
  • 1 φιλέτο χοιρινό σχεδον 500 γρ
  • 2 κλαράκια δεντρολίβανο
  • 8 κ. σ. κρασί άσπρο
  • 4 κ,σ. μπαλσαμικο ξυδι μαυρο
  • 4 κ,σ. ελαιόλαδο
  • 4 κ,σ. μαυροδάφνη
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος

για το δεσιμο της σαλτσας

  • 1 κ .σ. κορν φλαουερ
  • 4 κ,σ.  νερο
Οδηγίες

  1. Το κρέας το βαζουμε επανω σε μια πιατελα και ριχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Ανακατευουμε τις 4 κουταλιές κρασί και 4 κουταλιές της σούπας βαλσάμικο ξύδι.
  3. Τηγανιζουμε σιγα το Φιλέτο σε λάδι για 10 λεπτά,  γυριζοντας απο ολες τι μεριες να παρη καλο χρωμα. Ρίχνουμε το δεντρολίβανο και μετά λιγο λιγο από το μίγμα κρασιού / ξύδι  και αφήστε να σιγοβράσει .
  4. Μετά από 10 λεπτά βγαζουμε το φιλέτο και τυλιγουμε σε αλουμινόχαρτο και αφήστε στην ακρη να ξεκουραστεί.
  5. Στο τηγάνι ριχνουμε το υπόλοιπο ασπρο κρασι και τη μαυροδαφνη, αν χρειαστεί ριχνουμε λιγη ακομη και δοκιμάζουμε απο αλατι και πιπερι.
  6. Κοβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες και το ριχνουμε στη σαλτσα,  ριχνουμε και το ζουμακι που εβγαλε στο αλουμινοχαρτο και την κρεμα γαλακτος, ανακατευουμε το νερο με το κορν φλαουερ και το ριχνουμε στη σαλτσα που σιγοβράζει
  7. Πασπαλιζουμε αν θελουμε με μαϊντανό και σερβιρουμε με πατατες τηγανιτές και σαλατα!
Σχόλια
Σχόλιο από eleni_p , Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πω πω κολαση η σαλτσουλα φαινεται!!!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αρωματικότατη σάλτσα,πολύ ωραία παρουσίαση,όπως πάντα!!Μπράβο Μπιάνκα!!
Μεταφορά στην κορυφή