Φλογέρες με τυρί και ζαμπόν
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
- Μισό κιλό κασέρι ή γραβιέρα ή κεφαλογραβιέρα
- Λάδι για το τηγάνισμα

- Κόβω το τυρί σε μπαστουνάκια δαχτύλου.
- Χωρίζω τα φύλλα κατά μήκος σε 3 λωρίδες
- Τυλίγω τα ρολάκια όπως δείχνει η φωτό και βρέχω την άκρη του φύλλου για να κολλήσει.
- Μπορώ να φτιάξω ρολάκια βάζοντας μαζί με το τυρί και ζαμπόν.
- Δεν λαδώνω το φύλλο καθόλου.
- Τηγανίζω σε καυτό λάδι και σερβίρω αμέσως.

- Μπορώ να τα ψήσω στο φούρνο, αλλά θα αλείψω το φύλλο με λάδι πριν τα τυλίξω ρολό, αλλά και μετά.
- Αν περισέψει φύλλο, βάζω μέσα ένα κομμάτι φέτα, το διπλώνω πακέτο και το τηγανίζω. Μόλις το βγάλω από το τηγάνι, προσθέτω μέλι και λίγο σουσάμι.