Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Φοντάν ζαχαρόπαστα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Δευτέρα, 04 Οκτώβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Eίναι εύκολο να φτιάξουμε ζαχαρόπαστα και να στολίσουμε τις τούρτες μας!
Συστατικά
  • 500 γρ άχνη και λίγη περισσότερη
  • 3 κ. σ . χυμό λεμόνι
  • 75 φυτικό λίπος η λάδι
Οδηγίες

  1. Βάζουμε το λίπος με το χυμό σε κατσαρόλα σε χαμηλή θερμοκρασία και 2 κ. σ.  νερό. 
  2. Προσθέτουμε και 275 γρ από την άχνη. Αφήνουμε να βράσει λίγο και δουλεύουμε να γίνει λεία .
  3. Το αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε και την υπόλοιπη άχνη.
  4. Βάζουμε στον πάγκο εργασίας άχνη και το δουλεύουμε, όσο κρυώνει τόσο πιο ελαστικό και μεταξένιο γίνετε.
  5. Το κρατάμε σε σακούλα στο ψυγείο και αν μας σκληρύνει το ζεσταίνουμε πάλι λίγο σε φούρνο μικροκυμάτων και ζυμώνουμε για 5 λεπτά.
  6. Αν θέλουμε βάζουμε χρώμα, εγώ το έκανα λιλά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Παρόμοια συνταγή:  Ευέλικτη ζαχαρόπαστα
Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 10 Οκτώβριος 2010
ειναι μαλακη η υφη και λεια,δεν κολαη
μπορουμε μονο λιγες ημερες στο ψυγειο κλεισμενη καλλα να μην περνη υγρασια
ναι μπορουμε να διακοσμησουμε μικρα ατομικα κεικ και τουρτες
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 10 Οκτώβριος 2010
μπορουμε να βαλουμε και λικερι αντι για λεμονι
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 11 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραία, εύκολη ζαχαρόπαστα!
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μπιάνκα θέλω να φτιάξω την ζαχαρόπαστα σου,δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!!
ελπίζω να καταφέρω να την φτιάξω ωραία!!
αν κατάλαβα καλά βάζουμε λάδι ή βιτάμ ,λέω να βάλω λικέρ για περισσότερη γεύση.Για να καλύψουμε τούρτες ανοίγουμε με τον πλάστη σαν φύλλο,σωστά;
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2012
Βάσω μου αν βάσης λικέρ δεν θα βάσης το νερο
Με τον πλαστη αλλα οχι με το πολυ λεπτό
Αν δεν εχεις. Πάρε ένα μπουκάλι
Και να βάζεις αρκετή αχνη όταν το ανοίξεις το φύλο ναι ειναι για τούρτες ,παστες ,και ότι άλλο θέλεις
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2012
Το νερο θα το αντικαταστεισης με το λικέρ
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2012
Ευχαριστώ πολύ Μπιάνκα, θα την φτιαξω αύριο το πρωί τη ζαχαρόπαστα!!ευτυχώς που μου είπες για το λικέρ!!!εγώ διάβασα"αντί για λεμόνι λικέρ"και θα έκανα το λάθος!:))
Μεταφορά στην κορυφή