Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Περισσότερα...


Φοντάν ζαχαρόπαστα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Δευτέρα, 04 Οκτώβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Eίναι εύκολο να φτιάξουμε ζαχαρόπαστα και να στολίσουμε τις τούρτες μας!
Συστατικά
  • 500 γρ άχνη και λίγη περισσότερη
  • 3 κ. σ . χυμό λεμόνι
  • 75 φυτικό λίπος η λάδι
Οδηγίες

  1. Βάζουμε το λίπος με το χυμό σε κατσαρόλα σε χαμηλή θερμοκρασία και 2 κ. σ.  νερό. 
  2. Προσθέτουμε και 275 γρ από την άχνη. Αφήνουμε να βράσει λίγο και δουλεύουμε να γίνει λεία .
  3. Το αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε και την υπόλοιπη άχνη.
  4. Βάζουμε στον πάγκο εργασίας άχνη και το δουλεύουμε, όσο κρυώνει τόσο πιο ελαστικό και μεταξένιο γίνετε.
  5. Το κρατάμε σε σακούλα στο ψυγείο και αν μας σκληρύνει το ζεσταίνουμε πάλι λίγο σε φούρνο μικροκυμάτων και ζυμώνουμε για 5 λεπτά.
  6. Αν θέλουμε βάζουμε χρώμα, εγώ το έκανα λιλά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Παρόμοια συνταγή:  Ευέλικτη ζαχαρόπαστα
Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 10 Οκτώβριος 2010
ειναι μαλακη η υφη και λεια,δεν κολαη
μπορουμε μονο λιγες ημερες στο ψυγειο κλεισμενη καλλα να μην περνη υγρασια
ναι μπορουμε να διακοσμησουμε μικρα ατομικα κεικ και τουρτες
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 10 Οκτώβριος 2010
μπορουμε να βαλουμε και λικερι αντι για λεμονι
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 11 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραία, εύκολη ζαχαρόπαστα!
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μπιάνκα θέλω να φτιάξω την ζαχαρόπαστα σου,δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!!
ελπίζω να καταφέρω να την φτιάξω ωραία!!
αν κατάλαβα καλά βάζουμε λάδι ή βιτάμ ,λέω να βάλω λικέρ για περισσότερη γεύση.Για να καλύψουμε τούρτες ανοίγουμε με τον πλάστη σαν φύλλο,σωστά;
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2012
Βάσω μου αν βάσης λικέρ δεν θα βάσης το νερο
Με τον πλαστη αλλα οχι με το πολυ λεπτό
Αν δεν εχεις. Πάρε ένα μπουκάλι
Και να βάζεις αρκετή αχνη όταν το ανοίξεις το φύλο ναι ειναι για τούρτες ,παστες ,και ότι άλλο θέλεις
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2012
Το νερο θα το αντικαταστεισης με το λικέρ
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2012
Ευχαριστώ πολύ Μπιάνκα, θα την φτιαξω αύριο το πρωί τη ζαχαρόπαστα!!ευτυχώς που μου είπες για το λικέρ!!!εγώ διάβασα"αντί για λεμόνι λικέρ"και θα έκανα το λάθος!:))
Μεταφορά στην κορυφή