Γαλοπούλα διαίτης με μανιτάρια
- Ντομάτα σε φέτες
- Γαλοπούλα φιλέτο λεπτό
- Αλατοπίπερο ανάμεσα στα στρώματα
- λάδι
- Γιαούρτι στραγγιστό
- Μανιτάρια πλευρώτους
- Λίγο λεμόνι
- Δυόσμο ή άλλο μυρωδικό

- Σε φύλλο αλουμινόχαρτου τοποθετώ πάνω λαδόκολλα.
- Πάνω σε μια στρώση, τοποθετώ με τη σειρά που γράφω τα υλικά.
- Αλατοπίπερωνω, βάζω λάδι και λίγη μουστάρδα, κλείνω καλά τη λαδόκολλα και μετά το αλουμινόχαρτο. Φτιάχνω λοιπόν ατομικά πακετάκια.
- Τα βάζω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο και τα ψήνω για μια ωρίτσα περίπου.
Μπορούν να προστεθούν και άλλα λαχανικά όπως πιπεριά χρωματιστή.
Πειναλέων, και πολλές άλλες από τις συνταγές μας γίνονται διαίτης με πολύ μικρές επεμβάσεις, άσχετα αν δεν το λέει ο τίτλος τους!!!!