Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Cisco Certified Design Associate
angeleena 3.12.2019 8:51
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γεμιστά με αστράκι

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Σάββατο, 02 Ιούλιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πιπεριές γεμιστές με αστράκι μπέικον και κόκκινη πιπεριά!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 μερίδες
  • 1 κουταλιά φυτίνη.
  • 3 κουταλιές λάδι.
  • 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο.
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη.
  • 2 κουταλιές μαιντανό ψιλοκομμένο.
  • 150 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο.
  • 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά ψιλοκομμένη.
  • 2 κουταλάκια ξύδι.
  • 300 γραμμάρια αστράκι.
  • 4 πράσινες πιπεριές για γέμισμα.
  • Αλάτι και πιπέρι.
Οδηγίες
  1. Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το  λάδι και την φιτίνη  και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά μέχρι να ξανθίνουν.Προσθέτουμε τον μαϊντανό,την πιπεριά,το ξύδι το αλάτι και το πιπέρι.Τα σοτάρουμε όλα μαζί.
  2. Βράζουμε νερό με αλάτι και βάζουμε σαυτό το αστράκι,μόλις βράσει το σουρώνουμε και το προσθέτουμε στο μείγμα μαζί με το μπέικον.
  3. Πλένουμε τις πιπεριές ,κόβουμε μια οριζόντια φέτα κοντά στο κοτσάνι για καπάκι. Τις αδειάζουμε απο τους σπόρους και το άσπρο μέρος.Παπαλίζουμε με αλάτι το εσωτερικό τους και τις γεμίζουμε με την γέμιση.Φυλάμε την γέμιση που περίσσεψε.
  4. Τις κλείνουμε με το καπάκι και τις τοποθετούμε σε ελαφρά λαδωμένο ταψάκι,και τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα περίπου.
  5. Προσθέτουμε και την υπόλοιπη γέμιση γύρω-γύρω και ψήνουμε περίπου άλλα 7-8 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα

τρώγεται ζεστό κατά προτίμηση ,αλλά και κρύο!
Γεμιστά με ρυζάκι ζυμαρικό

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2011
Η συνταγή ενδιαφέρουσα, αντί για ρύζι, ζυμαρικό. Το μπέικον θα μπορουσε να μην μπει στη συνταγή;
Σχόλιο από Ε.Φ. , Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2011
Έτσι την βρήκα αυτή την συνταγή Ηλιάννα, εδώ και πολλά χρόνια και έτσι την κάνω! δίνει νοστιμιά πολύ το μπέικον,και όχι μόνο σαυτή την συνταγή!
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2011
Φυσικά και δίνει νοστιμιά το μπέικον, εννοείται. Ρωτώ μήπως κάποιοι φίλοι μας δεν το τρώνε και αν υπήρχε εναλλακτική.
Σχόλιο από Ε.Φ. , Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2011
Ίσως λίγη γαλοπούλα ψιλοκομμένη;
Σχόλιο από vasiliki ver , Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ειρήνη πολύ καλή η συνταγή σου!!
Μπορώ να κάνω μια πρόταση?εκτός από γαλοπούλα μπορούν να μπουν λουκανικάκια Φρανκφούρτης κομμένα σε μικρά κυβάκια,και τυρί γκούντα χοντροτριμμένο!!Λέω εγώ τώρα?
Σχόλιο από Ε.Φ. , Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2011
Βασιλική μαρέσει η φαντασία σου καλή μου! δοκίμασε τις αλλαγές που προτείνεις! τι έχεις να χάσεις;!
Σχόλιο από hrisag , Τρίτη, 05 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
αα ωραια αυτη η παραλλαγη,θα πρεπει να ειναι πολυ νοστιμα!!μπραβο Ειρηνη!
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 06 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ πρωτότυπα!!
Μεταφορά στην κορυφή