Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1951-taramosalataasprh11.jpg
΄Ασπρη ταραμοσαλάτα



Γιουβέτσι με ντόπιο κοτόπουλο σπυρωτό

recipe image
Προστέθηκε απόΝτεπι, Τρίτη, 30 Αύγουστος 2011
none
Περιγραφή

Ένα απ τα θετικά της επαρχίας .....

Συστατικά
  • 1 κοτοπουλο
  •  1 κρεμυδι
  • 1 σκελιδα σκορδο
  • 1/2 ξυλακι κανελα, λιγο μπαχαρι
  • 2 ντοματες
  • 1 κουταλια  πελτε
  • 1 φλυτζανακι κρασι
  • 2 φλυτζανια κριθαρακι
  • ελαχιστο ελαιολαδο
  •  αλατι  πιπερι
Οδηγίες
  1. Πλενω το κοτοπουλο και το βαζω να βρασει.Ξαφριζω πολυ καλα και το αφηνω να σιγοβρασει για περιπου 20 λεπτα.
  2. Σε ενα βαθυ τηγανι σωταρω το κοτοπουλο με ενα ολοκληρο κρεμυδι και μια σκελιδα σκορδο(τα οποια αφαιρω μετα)Ριχνω αλατοπιπερο τα μπαχαρικα με το πελτε,  προσθετω το κρασι και συνεχιζω με τη φρεσκοτριμενη ντοματα, αφου συμπληρωσω απ το ζωμο που εχω κρατησει.
  3. Αφηνω σε χαμηλη φωτια για περιπου 1/2 ωρα. Οταν ειναι σχεδον ετοιμο, το μεταφερω στο ταψι και ψηνω στους 180.
  4. Σε ελαχιστο ελαιολαδο σωταρω το κριθαρακι μεχρι να παρει χρωμα και το ριχνω και αυτο στο ταψι ανακατευοντας πολυ καλα.
  5. Ψήνω  στους 180 για 7 λεπτα περιπου  κλεινω το φουρνο και σερβιρω μετα απο 1 τεταρτακι.
  6. Γινετε σπυρωτο και πεντανοστιμο.
Σχόλια
Σχόλιο από LARA LO , Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011
και μόνο που το κοτόπουλο θα είναι ντόπιο το φαγητό θα είναι τέλειο!!!!
Σχόλιο από Ντεπι , Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011
πραγματι LARA LO τρομερη γευση το ντοπιο κοτοπουλο,παρολο που εβγαλα τις πετσες και δεν εβαλα καθολου λαδι(μονο στο κριθαρακι 1 κουταλια)ηταν ολο γευση....
Μεταφορά στην κορυφή