Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2250-pancake11.jpg
Πανκέικ



Γιουβέτσι με ντόπιο κοτόπουλο σπυρωτό

recipe image
Προστέθηκε απόΝτεπι, Τρίτη, 30 Αύγουστος 2011
none
Περιγραφή

Ένα απ τα θετικά της επαρχίας .....

Συστατικά
  • 1 κοτοπουλο
  •  1 κρεμυδι
  • 1 σκελιδα σκορδο
  • 1/2 ξυλακι κανελα, λιγο μπαχαρι
  • 2 ντοματες
  • 1 κουταλια  πελτε
  • 1 φλυτζανακι κρασι
  • 2 φλυτζανια κριθαρακι
  • ελαχιστο ελαιολαδο
  •  αλατι  πιπερι
Οδηγίες
  1. Πλενω το κοτοπουλο και το βαζω να βρασει.Ξαφριζω πολυ καλα και το αφηνω να σιγοβρασει για περιπου 20 λεπτα.
  2. Σε ενα βαθυ τηγανι σωταρω το κοτοπουλο με ενα ολοκληρο κρεμυδι και μια σκελιδα σκορδο(τα οποια αφαιρω μετα)Ριχνω αλατοπιπερο τα μπαχαρικα με το πελτε,  προσθετω το κρασι και συνεχιζω με τη φρεσκοτριμενη ντοματα, αφου συμπληρωσω απ το ζωμο που εχω κρατησει.
  3. Αφηνω σε χαμηλη φωτια για περιπου 1/2 ωρα. Οταν ειναι σχεδον ετοιμο, το μεταφερω στο ταψι και ψηνω στους 180.
  4. Σε ελαχιστο ελαιολαδο σωταρω το κριθαρακι μεχρι να παρει χρωμα και το ριχνω και αυτο στο ταψι ανακατευοντας πολυ καλα.
  5. Ψήνω  στους 180 για 7 λεπτα περιπου  κλεινω το φουρνο και σερβιρω μετα απο 1 τεταρτακι.
  6. Γινετε σπυρωτο και πεντανοστιμο.
Σχόλια
Σχόλιο από LARA LO , Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011
και μόνο που το κοτόπουλο θα είναι ντόπιο το φαγητό θα είναι τέλειο!!!!
Σχόλιο από Ντεπι , Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011
πραγματι LARA LO τρομερη γευση το ντοπιο κοτοπουλο,παρολο που εβγαλα τις πετσες και δεν εβαλα καθολου λαδι(μονο στο κριθαρακι 1 κουταλια)ηταν ολο γευση....
Μεταφορά στην κορυφή