Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γκούλας με χοιρινό κρέας

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 06 Ιανουάριος 2011
none
Περιγραφή Mια νόστιμη συνταγή να φτιάξουμε το χοιρινό μας και γκούλας!!!
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό χοιρινό  Κρέας
  • 4 κ,σ φυτινη   η  λαδι    
  • 5   ξερά Κρεμμύδια σε κύβους
  • 2 σκ. Σκόρδο
  • 1 ποτήρι κρασί άσπρο
  • 1 κ.γ σπόρια μουστάρδας
  • 3 καρφάκια γαρίφαλο
  • πάπρικα σέ σκόνη
  • 200 γρ μανιτάρια
  • 250 γρ νερό γία τό δέσιμο τής σάλτσας
  • 250 γρ Κρέμα Γάλακτος
  • 2 κ,γ νισεστέ
  • σερβίρουμε με μακαρόνια
Οδηγίες
  1. Ρίχνουμε τη φυτίνη σε κατσαρολα  καί δυνατή φωτιά να λιωση και ρίχνουμε το κρέας. Το σοτάρουμε εως να βγάλει  τά υγρά του καί νά εξατμιστούν
  2. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια. Τα αφήνουμε να τσιγαριστούν .καλά ανακατεύοντας καί νά πάρουν ένα σκούρο χρώμα, αυτό είναι το κόλπο του γκουλας πού έχει αυτό τό ωραίο χρώμα
  3. Ρίχνουμε τό πιπέρι καί τό αλάτι καί  τά άλλα μπαχαρικά, μετά ρίχνουμε  τό κρασί σκεπάζουμε αμέσως τήν κατσαρόλα μέ τό καπάκι της. Κατεβάζουμε τήν φωτιά στό μέτριο καί αφήνουμε νά βράσει στό σιγανό σιγά σιγά γία 2 ώρες περίπου καί πάντα  όταν  πίνει τα υγρά του προσθέτουμε λίγο κρασί και  νερό.
  4. Όταν είναι έτοιμο,  ανακατεύουμε τήν κρέμα γάλακτος μέ τόν νισιστέ καί τά ρίχνουμε μέσα στήν σάλτσα, αφήνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά γιά νά δέση  ή σάλτσα μας
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Σερβίρουμε μέ μακαρόνια καί σαλάτα μέσα στό ίδιο πιάτο.
  • Εδώ οι Γερμανοί προσθέτουν μέσα στο πιάτο τους ΄παντα μια μερίδα σαλάτα ή τά λαχανικά
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 10 Ιανουάριος 2011
Το έχω κάνει με μοσχάρι και σε δική σου συνταγή και έγινε πολύ καλό! Τώρα και με χοιρινό.
Μεταφορά στην κορυφή