Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

246-246.jpg
Σάχερ σε μάφιν



Γκούλας με χοιρινό κρέας

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 06 Ιανουάριος 2011
none
Περιγραφή Mια νόστιμη συνταγή να φτιάξουμε το χοιρινό μας και γκούλας!!!
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό χοιρινό  Κρέας
  • 4 κ,σ φυτινη   η  λαδι    
  • 5   ξερά Κρεμμύδια σε κύβους
  • 2 σκ. Σκόρδο
  • 1 ποτήρι κρασί άσπρο
  • 1 κ.γ σπόρια μουστάρδας
  • 3 καρφάκια γαρίφαλο
  • πάπρικα σέ σκόνη
  • 200 γρ μανιτάρια
  • 250 γρ νερό γία τό δέσιμο τής σάλτσας
  • 250 γρ Κρέμα Γάλακτος
  • 2 κ,γ νισεστέ
  • σερβίρουμε με μακαρόνια
Οδηγίες
  1. Ρίχνουμε τη φυτίνη σε κατσαρολα  καί δυνατή φωτιά να λιωση και ρίχνουμε το κρέας. Το σοτάρουμε εως να βγάλει  τά υγρά του καί νά εξατμιστούν
  2. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια. Τα αφήνουμε να τσιγαριστούν .καλά ανακατεύοντας καί νά πάρουν ένα σκούρο χρώμα, αυτό είναι το κόλπο του γκουλας πού έχει αυτό τό ωραίο χρώμα
  3. Ρίχνουμε τό πιπέρι καί τό αλάτι καί  τά άλλα μπαχαρικά, μετά ρίχνουμε  τό κρασί σκεπάζουμε αμέσως τήν κατσαρόλα μέ τό καπάκι της. Κατεβάζουμε τήν φωτιά στό μέτριο καί αφήνουμε νά βράσει στό σιγανό σιγά σιγά γία 2 ώρες περίπου καί πάντα  όταν  πίνει τα υγρά του προσθέτουμε λίγο κρασί και  νερό.
  4. Όταν είναι έτοιμο,  ανακατεύουμε τήν κρέμα γάλακτος μέ τόν νισιστέ καί τά ρίχνουμε μέσα στήν σάλτσα, αφήνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά γιά νά δέση  ή σάλτσα μας
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Σερβίρουμε μέ μακαρόνια καί σαλάτα μέσα στό ίδιο πιάτο.
  • Εδώ οι Γερμανοί προσθέτουν μέσα στο πιάτο τους ΄παντα μια μερίδα σαλάτα ή τά λαχανικά
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 10 Ιανουάριος 2011
Το έχω κάνει με μοσχάρι και σε δική σου συνταγή και έγινε πολύ καλό! Τώρα και με χοιρινό.
Μεταφορά στην κορυφή