Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γλώσσες

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Πέμπτη, 30 Οκτώβριος 2014
none
Περιγραφή

Γλυκά με φύλλο σαν της σφολιάτας

Συστατικά
  • 250 γρ. βούτυρο ,
  • 250 κεφιρ,
  • 1 μπεικιν,
  • 450 γρ αλεύρι

Γέμιση

  • 100 γρ. βούτυρο
  • 120 γρ. αλεύρι
  • 150 γρ. ζαχαρη άχνη
Οδηγίες

 

  1. Ζύμη: Τρίβουμε το βούτυρο στον τρίφτη. Βάζουμε κεφιρ, μπέικιν και αλεύρι. Το ζημώνουμεκαι βάζουμε στο ψυγείο για 1ωρα.
  2. Γέμιση : Ανακατεύουμε με τα χέρια τα υλικά της γέμισης, πρέπει να είναι σαν ψίχουλα.
  3. Χωρίζουμε τη ζύμη στα 6 και ανοίγουμε τα φύλλα με τον πλάστη.
  4. Βάζουμε τη γέμιση ανάμεσα στα φύλλα και φτιάχνουμε μια στίβα από 6 φύλλα με γέμιση ανάμεσα. Στο τελευταίο φύλλο πάνω πάνω δεν βάζουμε.
  5. Τα κόβουμε κομμάτια τριγωνικά, τα βάζουμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35-40'
  6. Τέλος όταν κρυώσουν λίγο, πασπαλίζουμε ζάχαρη άχνη.

Λίγα μυστικά ακόμα

 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή