Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γλυκόξινη μαρμελάδα με Κρεμμύδια

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 21 Αύγουστος 2012
none
Περιγραφή

Συνοδεύει  Τυριά  πικάντικα και σάλτσες από άγριο κρέας.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1,250 κιλα Κρεμμύδια καθαρισμενα , κοκκινα εγω εβαλα και λιγα ασπρα σε λεπτές ροδέλες
  • 3 κουταλιές της σούπας αλάτι
  • 750 γρ ζάχαρη
  • 350 μλ ξύδι (λευκό ξύδι απο σταφυλια)
  • 1 ½ κουταλάκια του γλυκού γαρίφαλο σε πανακι δεμενο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κύμινο σπορια σε πανακι δεμενο
  • 1 ξυλακι κανελα

Οδηγίες
  1. Βαζουμε το κρεμμύδι με το αλάτι ανακατεύουμε και αφήνουμε 1 ώρα. Το ξεπλενουμε καλα και με μια πετσετα το στεγνώνουμε
  2. Βαζουμε τη ζάχαρη με το ξύδι και γαρίφαλο να σιγοβράζει για 5 λεπτά
  3. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το κύμινο, αφηνουμε στο δυνατο της φωτιας να παρη μια καλη βρασει και μετα σε μικρη φωτια να σιγοβρασει για 2 -2,5 ώρες μέχρι να εχουμε ενα παχύ σιρόπι και τα κρεμμύδια να εχουν ροδίσει
  4. βγαζουμε τα σακουλακια με τα μπαχαρικα
  5. το βαζουμε αμεσως σε γιαλυνα βαζακια και το συντηρουμε στο ντουλαπι της κουζινας μας
  6. ειναι σαν μαρμελαδα και δεν χαλαη
  7. οταν ανοιξουμε ενα βαζο το βαζουμε μετα στο ψυγειο
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή