Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Καλαμαράκια Φρικασέ

recipe image
Προστέθηκε απόMelaki, Τετάρτη, 09 Μάρτιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Και νόστιμο και εύκολο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό καλαμαράκια
  • 3 μεγάλα μαρούλια κομμένα
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 1 ματσάκι κρεμμυδάκι φρέσκο
  • 1/2 κούπα λάδι
  • Αλάτι
  •  2 αυγά
  • 2 λεμόνια
Οδηγίες
  1. Βάζουμε τα καλαμαράκια στη φωτιά, ν' αφήσουν τα υγρά τους.
  2. Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο, το κρεμμυδάκι, το λάδι και το πιπέρι. Προς το τέλος, προσθέτουμε το αλάτι και τα μαρούλια.
  3. Κρατάμε λίγο από το ζουμί και το χτυπάμε μαζί με τα αυγά και το χυμό από τα 2 λεμόνια.
  4. Προσθέτουμε το αυγολέμονο στο φαγητό, ανακατεύουμε και το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011
Πόση ώρα θέλουν τα καλαμαράκια ψήσιμο πριν μπουν τα λαχανικά και πόσο μετά;
Σχόλιο από hrisag , Κυριακή, 13 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ωραιο φαγακι και επικαιρο!
Σχόλιο από gaknis , Κυριακή, 13 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote image
καλη η συνταγη αλλα εχω την εντυπωση πως πρεπει περισσότερα κρεμμυδακια και λιγοτερο μαρουλι τουλαχιστον ετσι γινεται το φρικασε με το κρεας.και επειδη ειναι νηστησιμο ειναι κριμα να αυγοκοψεις προτιμω το δεσιμο με λιγο κορν φλαουρ η αλευρι
Σχόλιο από Melaki , Τρίτη, 15 Μάρτιος 2011
Gaknis, το φρικασέ εγώ το κάνω με περισσότερο μαρούλι παρά με κρεμμυδάκια, γιατί θα γίνει πολύ βαρύ.
Το πιάτο αυτό δεν είναι νηστίσιμο, γι αυτό χρησιμοποιποιώ και αυγά. Πολύ σωστά είπες, αν θέλουμε να το κάνουμε νηστίσιμο δένουμε με αλεύρι ή κορν φλάουρ.
Μεταφορά στην κορυφή