Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Καλαμαράκια με κόκκινα φασόλια

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια ασυνήθιστη συνταγή για τα καλαμαράκια μας αλλά πολύ νόστιμη!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1200 γραμμάρια καλαμαράκια.
  • 3/4 του φλιτζανιού λάδι.
  • 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα.
  • 1 φλιτζανάκι κρασί άσπρο.
  • Χυμό ενός λεμονιού.
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο άνηθο.
  • 2 κονσέρβες κόκκινα φασόλια αμερικάνικα (Kidney beans)
Οδηγίες
  1.  Καθαρίζουμε και πλένουμε τα καλαμαράκια ,κόβουμε το σώμα τους σε μεγάλα κομμάτια .
  2. Σωτάρουμε στο λάδι τα καλαμαράκια και τα κρεμμυδάκια. Ρίχνουμε το κρασί και το λεμόνι.
  3. Στη συνέχεια βάζουμε τα φασόλια στραγγισμένα από το ζουμί της κονσέρβας και 1 ποτήρι νερό ζεστό.Τα σιγοβράζουμε περίπου 20 λεπτά
  4. Τρώγονται και κρύα πολύ ευχάριστα!
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 01 Μάρτιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πραγματικά πολύ νόστιμο θα είναι αυτό το φαγητό!!
Μεταφορά στην κορυφή