Καλαθάκια Σοκολάτας
- 200 γρ. κουβερτούρα λιωμένη ή σοκολάτα Μπίτερ
- μεμβράνη
- μια σακουλίτσα κατάψυξης
- φορμάκια μάφινς
- παγωτό της αρεσκείας σας
- Αναποδογυρίζουμε τα φορμάκια και βάζουμε επάνω την μεμβράνη
- Βάζουμε στην σακουλίτσα την λιωμένη κουβερτούρα, κάνουμε πρώτα μια τρυπούλα στην μυτούλα της και ρίχνουμε πρώτα γύρω- γύρω στο κάτω μέρος
- Δηλαδή κάνουμε έναν κύκλο στο κάτω μέρος από τα φορμάκια, μετά κάνουμε σχήμα σταυρού και μετά και πάλι στο κάτω μέρος για να στερεοποιηθεί καλά, όπως βλέπετε στην φωτογραφία
- Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει η σοκολάτα
- Μετά βγάζουμε τα φορμάκια και με προσοχή και την μεμβράνη
- Γεμίζουμε ένα καλαθάκι με παγωτό, το σκεπάζουμε με το άλλο καλαθάκι και σερβίρουμε
Αν το σερβίρουμε με παγωτό σοκολάτα, κάνουμε τα καλαθάκια με άσπρη σοκολάτα