Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3545-vissinoglyko.jpg
Βύσσινο γλυκό



Καπαμάς με μοσχαράκι και κολοκυθάκια

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 29 Ιούλιος 2012
none
Περιγραφή

Νόστιμο μοσχαράκι σιγοβρασμένο ,και γαρνιρισμένο με κολοκυθάκια.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1200 γραμμάρια μοσχάρι κομμένα μικρές μερίδες.
  • 1200 γραμμάρια κολοκυθάκια μικρά.
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
  • 1 κούπα χυμό ντομάτας .
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού κρασί άσπρο,
  • Αλάτι,πιπέρι,μερικούς κόκκους μπαχάρι.
  • Βούτυρο φρέσκο 3 κουταλιές της σούπας.
  • 1/2 φλιτζάνι λάδι.
Οδηγίες
  1. Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι να κάψει και γυρίζουμε μέσα τα κομμάτια του κρέατος μέχρι να ροδοκοκκινίσουν από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και γυρίζουμε να ξανθύνουν. Σβήνουμε με το κρασί ,και προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας τα μπαχαρικά και το αλάτι.
  2. Στην συνέχεια βάζουμε βραστό νερό και σκεπάζουμε το φαγητό και χαμηλώνουμε την φωτιά σε μέτρια και αφήνουμε να μαλακώσει καλά το κρέας. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο ζεστό νερό για να έχουμε να βράσουμε μέσα τα κολοκυθάκια μας.
  3. Σε μεγάλο τηγάνι λυώνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε τα κολοκυθάκια μέχρι να χρυσίσουν γύρω -γύρω.
  4. Τα προσθέτουμε στο φαγητό και συνεχίζουμε το βράσιμο ,μέχρι να ψηθούν εντελώς τα κολοκυθάκια και να μείνει με την σάλτσα του το φαγητό μας.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή