Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Kαπονάτα η Σισιλιάνα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τετάρτη, 04 Αύγουστος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή

Μια από τις πολλές παραλλαγές της ιταλικής αυτής συνταγής σε σαλάτα ή σαν συνοδευτικό ψαριού ή κοτόπουλου .

Συστατικά
  • 1 μελιτζάνα
  • 1 κολοκύθι μεγάλο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 σκ . Σκόρδο λιωμένη
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 1 ντομάτα σε φέτες
  • Λάδι
  • Φρέσκο θυμάρι
  • Φρέσκο βασιλικό Ψιλ / νο
  • Αλάτι , πιπέρι
  • λίγο μπαλσάμικο ( προαιρ. )
Οδηγίες





Κόβουμε τα λαχανικά σε κύβους πλην της ντομάτας .

Σοτάρουμε σε λίγο λάδι κάθε φορά αρχικά το κρεμμύδι με το σκόρδο και στη συνέχεια το κάθε λαχανικό ξεχωριστά , αφού αποσύρουμε το προηγούμενο .

Στο τέλος στο λάδι τηγανίζουμε και τις φέτες ντομάτας .

Στο μπολ που τα τοποθετήσαμε μετά το σοτάρισμα ρίχνουμε αλάτι , πιπέρι , λίγο φρέσκο λάδι και τα φρέσκα μυρωδικά και ανακατεύουμε καλά .

Ρίχνουμε από πάνω τις ντομάτες .

Αφήνουμε κάποια ώρα να δέσουν οι γεύσεις .

Τρώγεται και την επόμενη μερά ωραιότατα .


Σχόλια
Σχόλιο από sofouleli , Παρασκευή, 06 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ! Ηλιαννα πολύ νοστιμη και υγιεινη.Πότε τα προλαβαινεις ολ΄αυτα. μπραβο σου σε θαυμαζω.
Σχόλιο από marianta , Παρασκευή, 06 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Επαναλαμβάνω το σχόλιό μου...Πολύ νόστμιμη ακόμα και ασυνόδευτη η Καπονάτα η Σισιλιάνα! Μπράβο Ηλιάννα!
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 06 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
εγω βαζω τα σκουφακια τα αλλα τα ειπαν τα κοριτσια
μπραβο Ηλιαννα
Μεταφορά στην κορυφή