Καρδιές με λευκή σοκολάτα

Ένα εύκολο, ευπαρουσίαστο και πολύ σοκολατένιο γλυκάκι, που γίνεται με λευκή σοκολάτα!
12 γραμμάρια σκόνη ζελατίνη
400 γραμμάρια τυρί κρέμα
150 γραμμάρια άσπρη σοκολάτα
100 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
σοκολατένιες νιφάδες για διακόσμηση
Διαλύουμε τη ζελατίνη σε 2 κουταλιές της σούπας βραστό νερό.
Βάζουμε το τυρί σ ένα μπωλ και το ζεσταίνουμε για πέντε περίπου λεπτά σε μπεν μαρί χωρίς να το ανακατεύουμε.
Σε μπεν μαρί και σε άλλο σκεύος λιώνουμε και τη λευκή σοκολάτα.
Ανακατεύουμε τη σοκολάτα, το τυρί και τη ζελατίνη και μοιράζουμε το μείγμα σε τέσσερα ατομικά φορμάκια σε σχήμα καρδιάς, τα οποία έχουμε αλείψει με ηλιέλαιο.
Τα τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσουν.
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε σημείο βρασμού χωρίς να πάρει βράση, την κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε την κουβερτούρα και την ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά.
Αφήνουμε μία - δύο ώρες σε θερμοκρασία δωματίου να κρυώσει και μοιράζουμε τη σάλτσα σοκολάτας σε τέσσερα πιάτα.
Όταν θέλουμε να τα ξεφορμάρουμε το γλυκό μας, βουτάμε για λίγα δευτερόλεπτα τη βάση τους σε λίγο καυτό νερό.
Τοποθετούμε τις καρδιές στα πιατάκια που έχουμε βάλει τη σάλτσα σοκολάτας, πασπαλίζουμε με νιφάδες σοκολάτας και σερβίρουμε.




