Καρυδόγλυκο
- 6 αυγα ,
- 2 ποτηρακια ζαχαρη,
- 2 κ. σ. γιαούρτι
- 200 γραμμαρια βούτυρο ,
- 1 μπεικιν ,
- 1 βανιλια,
- 400 γραμμαρια αλεύρι
- Ινδοκάρυδο τριμμένο για τύλιγμα
- κρέμα βανίλιας ανακατεμένη με σαντιγί για τη γέμιση
- Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε στο μίξερ και βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολλα και Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 25-30'.
- Στη συνέχεια κόβουμε από το παντεσπάνι μας με ποτηράκι κομμάτια . Τα κομμάτια που θα περισσέψουν ανάμεσα, τα τρίβουμε με τα χέρια και τα ανακατεύουμε με το ινδοκάρυδο.
- Τα μπαλάκια που κόψαμε με το ποτηράκι τα χωρίζουμε στη μέση βάζουμε κρέμα μέσα και τριγύρω και βουτάμε στο μείγμα του ινδοκάρυδου.