Κέικ αλμυρό με κιμά γεμιστό με λαχανικά

Είναι ένα ωραίο πιάτο και για κύριο φαγητό και για μπουφέ με μια κρύα μπύρα. Μια καλή ιδέα για να τρώνε τα παιδιά λαχανικά.
- 1/2 κιλο κιμα
- 2 καροτα
- 1 χοντρη φετα τυρι
- 1 φλυτζανα αρακα ,
- 4 αυγα βρασμενα και ψιλοκομμενα
- 6 φυλλα μπεϊκον για την γεμιση και οσο μπεϊκον παρει για να το σκεπασουμε
- φυλλα γκουντα που βαζουμε πανω απο την γεμιση
- εαν θελετε βαζετε και πολυχρωμες πιπεριες
- αλατι, μαυροπιπερο, καυτερο μπουκοβο (εαν θελετε)
- 1 κουτ.του γλυκου κοφτο κουρκουμα
- 1 κουτ.του γλυκου κοκκινο γλυκο πιπερι
- Ζυμωνουμε τον κιμα οπως η καθε μια της αρεσει και με τα υλικά που κάνουμε μπιφτέκια ή κεφτέδες και τον στρωνουμε στην φορμα στον πατο και στα πλαγια
- Ετοιμαζουμε τα υλικα της γεμισης ψιλοκομμενα, γεμιζουμε και σκεπαζουμε με φετες γκουντα, απο επανω σκεπαζουμε με μπεϊκον.
- Καλυπτουμε με αλουμινοχαρτο και ψηνουμε σε 180 βαθμους για 45 λεπτα (αναλογα βεβαια τον φουρνο), προς το τελος του ψησιματος βγαζουμε το αλουμινοχαρτο για να παρει χρωμα
- Περιμενουμε λιγο να κρυωσει και γυρναμε την φορμα αναποδα για να ξεφορμαρουμε.
- Εαν θελετε κανετε και μια ελαφρια μπεσαμελ και την βαζετε μεσα στα υλικα της γεμισης.