Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κέικ Μαρμαρέ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 29 Μάιος 2015
none
Περιγραφή

Κλασσικό κέικ, διαχρονική αξία!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 300 γρ μαργαρίνη, εγω εβαλα μαργαρίνη SANELLA
  • 300 γρ ζαχαρη
  • 1 βανιλια
  • 6 αβγά μέτρια, αν ειναι μικτά βάλτε 1 παραπάνω
  • 450 γρ Αλευρι με
  • 1 μπεκιν ανακατεμένο και κοσκινισμένο
  • 1 τσιμπια αλατι
  • 150 ml Γάλα
  • 30 γρ κακαο
Οδηγίες
  1. Αναβουμε τον φουρνο στους 180 °C αντίσταση η Αερα 160 °C. Παίρνουμε μια φορμα για κεικ την βουτυρωνουμε και πασπαλίζουμε με αλευρι.
  2. Βαζουμε τη ζαχαρη, τη βανιλια σε λεκάνη του μιξερ με την μαργαρίνη και την χτυπαμε με το μιξερ αρκετα μεχρι να ασπρίσει. Ριχνουμε σιγα σιγα ενα ενα τα αβγά ( Αφηνουμε το κάθε αβγό να ενσωματωθεί πρώτα πολυ Καλα με το μειγμα και μετα ριχνουμε το επόμενο ). Ριχνουμε σταδιακά και το αλευρι και την 1 τσιμπια Αλατι εναλλάξ με το γαλα.
  3. Στο διάστημα αυτό σε μικρο μπολάκι βαζουμε το κακαο ριχνουμε μεσα γαλα 2-3 κ σ γαλα ανακατεύουμε.
  4. Βαζουμε μετα μεσα στην φορμα το 1/3 απο το μειγμα. Στο υπόλυπο ριχνουμε μεσα το κακαο χτυπαμε για λιγο με το μιξερ να ενωθούν πολυ Καλα. Βαζουμε και αυτο μεσα στη φορμα και με το πιρούνι κανουμε το σχέδιο ανακατευωντας απο κατω προς επανω σε σπιράλ.
  5. Ψήνουμε το κεικ στη δευτερη σχάρα απο το κατω μέρος της κουζίνας για 60 λεπτα. Κανουμε και το τεστ με το ξυλακι
  6. Μετα αφηνουμε να κρυωσει για 15 λεπτα και το βγαζουμε απο την φορμα. Αν θελουμε ριχνουμε επανω αχνη η κουβερτουρα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή