Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1591-kalitsounia.jpg
Κρητικά καλτσούνια



Κέικ τηγανητά αυγά

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 23 Φεβρουάριος 2014
none
Περιγραφή

Τόσο εντυπωσιακό κέικ που μπορεί κανείς να μπερδευτεί και να το περάσει για τηγανητά αυγά.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • Για ένα ταψί ( 40 x 30 cm)

Για το κεικ

  • 150 γρ μαλακή μαργαρίνη ή βούτυρο
  • 150 γρ ζάχαρη
  • 1 ζάχαρη βανίλια
  • 1 πρεζα αλάτι
  • 3 αυγά
  • 300 γρ αλεύρι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν
  • 2 κουταλιές της σούπας γάλα

Για την κρέμα

  • 2 φακελα ανθος αραβοσιτου με γευση βανίλια
  • 80 γρ ζάχαρη
  • 750 ml γάλα

Επιπλέον χρειαζόμαστε

  • 1 κονσέρβα μισά βερίκοκα σχεδον στα 480 γρ καλα στραγγισμενα
  • 250 γρ Τυρι Φιλαδέλφεια με ολα τα λιπαρά η κρεμ φρες

Για την επικάλυψη χρειαζόμαστε

  • 2 ζελε με γευση ροδακινο

Οδηγίες
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στην αντισταση περίπου 180 ° C. η στον αέρα περίπου 160 ° C.
  2. Φτιαχνουμε την κρεμα πρωτα για να ειναι ετοιμη. Ανακατευουμε το ανθος αραβοσιτου με τη ζαχαρη και 6 κ. σουπας απο το γαλα, το υπολοιπο γαλα το βαζουμε να βρασει, ριχνουμε μεσα το ανθος αραβοσιτου, ανακατευουμε πολυ καλα και αφηνουμε να βρασει λιγο και να γινει μια κρεμα. Αφήστε την κρεμα να κρυώσει ελαφρά ,σκεπαζουμε με μεμβρανη , ενώ ανακατεύουμε κατά διαστήματα. Όταν κρυωσει ριχνουμε μεσα τα 250 γρ Τυρι Φιλαδέλφεια και ανακατευουμε να ενωθουν τα υλικά καλα.
  3. Αλείφουμε το ταψι με βουτυρο και στρωνουμε επανω την λαδοκολλα. Φτιαχνουμε το μειγμα για το κεικ: χτυπαμε την Μαργαρίνη ή βούτυρο σε ένα μπολ με το μίξερ να αφρατεψει, Βαθμιαία προσθέστε τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι, κατεβαζουμε λιγο την ταχυτητα του μιξερ στο μεσαιο και ριχνουμε σιγα σιγα ενα ενα τα αυγα.
  4. Ανακατεύουμε το αλεύρι με μπέικιν, ριχνουμε στο μειγμα εναλλάξ το αλευρι με το γάλα, ριχνουμε το μιγμα του κεικ επανω στο ταψί .
  5. Επανω στο μιγμα του κεικ ριχνουμε την κρέμα να ειναι ομοιόμορφα, πάνω βαζουμε τα βερίκοκα επανω στην κρεμα με την κομμενη πλευρα να ακουμπαει επανω στο μειγμα και σε κάποια απόσταση το ενα με το άλλο.
  6. Βαλτε το ταψί στη μεσαια σχαρα στο φούρνο και ψήστε περίπου 35 λεπτά. Αφήστε το να κρυώσει.
  7. Φτιαχτε το ζελε με τις οδηγιες που εχει η συσκευασια του. Απλωνουμε αμεσως ετσι οπως θα ειναι καυτο επανω στο γλυκο, αφηνουμε να κρυωσει και να σφίξει το ζελε για να το κοψουμε.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θελουμε βαζουμε αντί για τυρι Φιλαδέλφεια, Κρεμ φρες. Ένα βιντεο για να δειτε πως το κανουμε  http://youtu.be/O2UG0ULivX0

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή