Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Cisco Certified Design Associate
angeleena 3.12.2019 8:51
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κις Λορέν διαίτης

recipe image
Προστέθηκε απόΝΤΙΝΑ, Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή
Και αυτοί που κάνουν δίαιτα εχουν ψυχή !
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες

Για τη ζύμη

  • 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 60 γρ. βούτυρο κομμένο σε κύβους
  • 1 κρόκο αβγού
  • 2 κουταλιές κρύο νερό
  • λίγο αλάτι

 

Για τη γέμιση

  • 3 κολοκυθάκια μέτρια κομμένα σε ροδέλες
  • μισή κουταλιά βούτυρο
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 250 γρ. ανθότυρο
  • Λουκάνικα γαλοπούλας
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

 

 

Οδηγίες
  1. Κοσκινίζω το αλεύρι σε καλά παγωμένη μασίνα
  2. Κάνω μια λακκούβα στο κέντρο και προσθέτω το βούτυρο τον κρόκο και το νερό με λίγο αλάτι.
  3. Δουλεύω τα υλικά όλα μαζί ψυχουλιαστά
  4. Ζυμώνω κατόπιν ώσπου η ζύμη να σχηματισθεί σε μπάλα.
  5. Τυλίγω σε διαφανή μεμβράνη και τη βάζω στο ψυγείο να κρυώσει
  6. Εν τω μεταξύ ετοιμάζω τη γέμιση
  7. Σοτάρω σε ελαφρά βουτυρωμένο τηγάνι τα κολοκυθάκια με τα φρέσκα κρεμμυδάκια ώσπου να μαλακώσουν και πριν το τέλος ρίχνω και τα λουκάνικα γαλοπούλας να σωταριστούν για 1 λεπτό κομμένα σε ροδέλες
  8. Προσθέτω το ανθότυρο, αφού το κατεβάσω από την εστία
  9. Ανοίγω την ζύμη και κόβω ανάλογα το φαρμάκι μου δίσκους ζύμης, τα τρυπάω με το πιρούνι.
  10. Βάζω τα φαρμάκια ½ ώρα στο ψυγείο να σφίξουν
  11. Τα σκεπάζω με αλουμινόχαρτο και τα γεμίζω με φασόλια.
  12. Ψήνω τα κις άδεια, σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς, για 10 λεπτά περίπου και τα βγάζω μόλις πάρει χρώμα.
  13. Αφαιρώ το αλουμινόχαρτο με τα φασόλια, ρίχνω το μείγμα των κολοκυθιών
  14. Ψήνω τα κις σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς για δέκα λεπτά περίπου να ροδίσει η επιφάνεια ελαφρά

 

 

Λίγα μυστικά ακόμα
  • Η συγκεκριμμένη Κις Λορέν μη περιμένετε να φουσκώσει λόγω των υλικών της
  • Αλλά η νοστιμιά της είναι εφάμιλλη με την άλλη την….πλούσια
  • Η ποσότητα αυτή βγάζει 3 τάρτες ατομικές
  • Αν κάνετε μία, βάλτε την σε 20αρα ταρτιέρα
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Και ψυχή έχουν, Ντίνα μου, και μάτια έχουν και βλέπουν τα καλούδια που έφτιαξες!!!
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ντίνα, η Κις σου είναι για kiss! θα την φτιάξω αύριο κιόλας έτσι λαχταριστή που είναι!
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τη φτιάξαμε όχι μία, αλλά τρεις φορές!! Ε, την 3η πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία. Πεντανόστιμη, χορταστική και με ελάχιστα λιπαρά! Μπράβο!

Image and video hosting by TinyPic
Μεταφορά στην κορυφή