Κολοκυθοανθοί γεμιστοί
- 20 μεγάλους κολοκυθοανθούς φρέσκους.
- Για την γέμιση:
- 200 γραμμάρια φέτα τριμμένη,
- 200 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο ,
- 2 αυγά πιπέρι,
- μαϊντανό ψιλοκομμένο,
- λάδι για το τηγάνισμα.
- Για τον χυλό:
- 1,5 φλιτζάνι αλεύρι,
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο,
- 1 φλιτζάνι μπύρα,
- 1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο,
- αλάτι ,πιπέρι.
- Κόβουμε τον μίσχο μέσα από τα λουλούδια και προσεκτικά τα πλένουμε και τα στραγγίζουμε.
- Ετοιμάζουμε την γέμιση ,και βάζουμε από ένα κουταλάκι μέσα σε κάθε λουλούδι.
- Στρίβουμε τα φύλλα για να κλείσει το λουλούδι.
- Ανακατεύουμε τα υλικά του χυλού,βουτάμε ένα-ένα τα λουλούδια σαυτόν και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
- Τους γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά να ροδίσουν.
- Όταν γίνουν τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν.Τρώγονται ζεστοί.
Βρήκα την συνταγή στο ιντερνετ ,έβαλα λίγη παραπάνω μπύρα.