Κουλουράκια με ταχίνι και πετιμέζι
- 200γρ.ταχινι,
- 200 γρ.χαλβα λειωμενο με το πηρουνι,
- χυμο και ξυσμα απο ενα πορτοκαλι,
- 150γρ.ζαχαρη,
- 150γρ.πετιμεζι,
- 1 μπεικιν,
- 3/4 της φλυτζανας λαδι(εαν θελετε βαλετε σπορελειο η βουτυρο),
- αλευρι γυρω στα 600-700 γρ.μεχρι να γινει μια μαλακη ζυμη που να πλαθετε,
- σταφιδα μαυρη οση θελουμε,
- 1 1/2 κ.γ κανελλα,
- σουσαμι
- Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι, ζυμωνουμε και πλαθουμε κορδονια.
- Κοβουμε σε μπαστουνακια τα περναμε απο το σουσαμι και τα στρωνουμε σε ταψακι στρωμενο με λαδοκολλα (να εχουν αποσταση μεταξυ τους διοτι απλωνουν)
- Ψηνουμε 10-15 λεπτα(αναλογα τον φουρνο) στους 170 βαθμους.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ