Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1951-taramosalataasprh11.jpg
΄Ασπρη ταραμοσαλάτα



Κρένγελ

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2015
none
Περιγραφή

Ένα Γαλλικό τσουρέκι

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 250 γραμμάρια γάλα χλιαρό ,
  • 25 γραμμαρια Μαγια νωπή , ανακατεύουμε βάζουμε μέσα 1κ σ ζάχαρη , 1κ γ αλάτι
  • 50γραμμαρια βουτηρο (μαργαρίνη)
  • 2 αυγα
  • 600 γραμμάρια αλεύρι
Οδηγίες
  1. φτιάχνουμε μια ωραία μαλακή ζύμη με όλα τα υλικά και βάζουμε να ανεβεί για μια ώρα.
  2. Για τη γέμιση: ανακατεύουμε 120 γραμμαρια ζάχαρη , 80γραμμαρια βουτηρο , 2κ σ κανέλα
  3. Μόλις θα ειναι έτοιμη η ζύμη οπως σας έδειξα κι ολας, ανοίγουμε ενα φύλλο βάζουμε τη γέμιση το γυρίζουμε σε ρόλο το κόβουμε και το στρίβουμε και οταν θα τελειώσουμε τη διαδικασία που θα γίνει Στεφανι
  4. Το αφήνουμε για 15' να ξαναανέβει και μετα το ψήνουμε στους 180 β. για 30'

Λίγα μυστικά ακόμα

 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή