Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κρέπελ

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Σάββατο, 22 Οκτώβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Κρέπελ είναι η γερμανική εκδοχή στους λουκουμάδες!

Συστατικά

Για την ζύμη

  • 30 γρ μαγιά μαγιά φρέσκια
  • 150 γρ γάλα
  • 300 γρ αλεύρι
  • 40 γρ βούτυρο λιωμένο χλιαρό
  • 4 αυγά
  • ξύσμα από μισό λεμόνι
  •  40 γρ ζάχαρη.
  • καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Για το πασπάλισμα

  • 1 κούπα ζάχαρη
  • Μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 1 βανίλια
Οδηγίες

  1. Ανακατεύουμε τη μαγιά με λίγο χλιαρο γάλα μεχρι να διαλυθει και την αφηνουμε να φουσκωσει περίπου 15 λεπτά.
  2. Βαζουμε σε μια λεκανη  όλα τα υλικά μας για τη ζυμη και  πλαθουμε μια μαλακια ζυμη,να μην κολάει  στα χερια, αλλα οχι πολύ αλευρι. Μπορεί να πάρει περισσότερο από το αλεύρι που γράφω.
  3. Το σκεπαζουμε  και το βαζουμε σε ζεστο μερος να φουσκώσει. Όσες εχουν την λεκάνη της  Ταπερ, που είναι για της ζυμες, το αφήνουμε εκεί για 30 λεπτα.
  4. Οταν φουσκώσει, κόβουμε κομμάτια τη ζύμη και  ανοίγουμε σε φύλλο μισο ποντο. Κόβουμε με την βοήθεια ενός μικρού ποτηριού που βαζουμε την ρακή. Τα αφήνουμε πάλι  να φουσκώσουν.
  5. Πριν τα τηγανίσουμε πιέζουμε τα κρέπελ με το δάχτυλο χωρίς όμως να τα τρυπήσουμε.
  6. Τα τηγανίζουμε σε καυτο λάδι, μέχρι να ροδίσουν. Τα τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί και τα πασπαλίζουμε με την ζάχαρη και την κανέλα.
  7. Μπορούμε να τους γεμίσουμε και με μαρμελάδα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραία η εκδοχή αυτή για λουκουμάδες,
εύκολος τρόπος!!Μπράβο Γεωργία!!
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2011
Λαχταριστά είναι!!!!
Σχόλιο από sofouleli , Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πολύ ωραίος τρόπος για λουκουμάδες αχ και με μερέντα θα ειναι ωραιοι ή και με μέλλι ...κι αυτο στ αγαπημένα μου.
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μια Εικόνα, Χίλιες Λέξεις!! Η φωτογραφία τα λέει όλα νομίζω, Υπέροχα!!!
Σχόλιο από Bianka , Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011
Μπράβο Γεωργία!!πολυ ωραια συνταγη και ευκολη!!
Σχόλιο από οι συνταγες της Δεσποινας , Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
5 σκουφάκια ειδικά αν τρωγονται κρυοι για το παιδικο παρτυ!!!!!
Σχόλιο από georgia2783 , Κυριακή, 19 Φεβρουάριος 2012
Δεσποινα!!!!!!!για να σου ειμαι ειλικρινης,αν τους θελης για παρτυ,να τους κανης,την ηδια μερα,η,ακομα,και ετσει για καφε,παντα φρεσκα γιατη την αλλη μερα αποτραβανε την ζαχαρη,και δεν ειναι και τωσο φρεσκα!τρωγονται βαιβαια,αλλα για καπιον σαν εμενα,που τα θελη ολα φρεσκα,θα σου προτιμουσα,να τα κανης παντα την ημερα που θα τα φατε κιολας !!!!!!!!
Μεταφορά στην κορυφή