Κριτσίνια καρότου
- 1 ποτήρι νερού καλαμποκέλαιο, η ηλιέλαιο.(οχι γεμάτο)
- 1 ποτήρι νερού ρετσίνα.
- 1/2 ποτήρι τριμμένο κεφαλοτύρι.
- 2 μεγαλούτσικα καρότα τριμμένα .
- 1/2 κουταλάκι αλάτι.
- 1 κουταλάκι κοφτό ζάχαρη.
- 1 κόκκινη φαρίνα που φουσκώνει.
- Σοτάρουμε ελαφρά τα καρότα με 2 κουταλιές καλαμποκέλαιο.
- Σένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε τα σοταρισμένο καρότα και το αλεύρι λίγο-λίγο.
- Κάνουμε μια ζύμη, απαλή που να μην κολλάει στα χέρια. Πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε μπαστουνάκια η κουλουράκια.
- Ψήνουμε 25 λεπτά στους 180 με αντιστάσεις.
Την συνταγή βρήκα εδώ και έκανα κάποιες μικρές αλλαγές.