Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...


Κροκέτες από κρέας

recipe image
Προστέθηκε απόhrisag, Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 7 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Γίνονται από περισσεύματα ψητού, αλλά και βραστού κρέατος

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού ψιλοκομμένο κρέας
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού μπεσαμέλ σφικτή
  • μισό φλιτζάνι τσαγιού κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 2 κρόκοι αυγών (τα ασπράδια για το πανάρισμα)
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • φρυγανιά
  • λάδι για τηγάνισμα
Οδηγίες
  1. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια
  2. Το βάζουμε σε σκεύος και προσθέτουμε τους κρόκους ελαφρά χτυπημένους, το τυρί, την μπεσαμέλ, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό και αλατοπίπερο
  3. Ανακατεύουμε και αφήνουμε περίπου 10 λεπτά.
  4. Πλάθουμε  στρογγυλές κροκέτες, τις βουτάμε στην φρυγανιά και κατόπιν στα ασπράδια (τα έχουμε χτυπήσει ελαφρά με 2 κουταλιές νερό)
  5. Έπειτα πάλι στην φρυγανιά.
  6. Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, αλλά σε σιγανή φωτιά, μέχρι να ροδίσουν
  7. Τις στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σχόλια
Σχόλιο από marianta , Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραιότατη συνταγή Χρύσα που αξίζει πολλά σκουφάκια! Εδώ έχουμε μόνο πέντε αλλά πολλαπλασιάζονται.
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
Μια συνταγή που αξιοποιούμε με τον πιο πικάντικο τρόπο τα απομεινάρια του ψημένου κρέατος!!!
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή hrisag! Ωραία ιδέα για κρέας που μας έχει μείνει και πολλές φορές δεν ξέρουμε πως να το αξιοποιήσουμε!
Σχόλιο από marilou , Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
Θα φροντίζω να έχω πάντα περίσσευμα κρέατος!!
Μεταφορά στην κορυφή