Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
akshpatil 12.5.2020 15:46
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Κρουασάν αφρός

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2016
none
Περιγραφή

Αφράτα κρουασάν βουτύρου.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 350 γρ. γάλα
  • 55 γρ. ζάχαρη
  • 2 φακελάκια μαγιά ξερή
  • 500 γρ. αλεύρι ΓΟΧ
  • 250 γρ. βούτυρο
Οδηγίες
  1. Mε όλα τα υλικά εκτός του βουτύρουν κάνουμε ζυμάρι και το βάζουμε 1 ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί.
  2. Μετά ανοίγουμε φύλλο όσο πιο μεγάλο μπορούμε και απλώνουμε το βούτυρο που πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου με τα χέρια μας καλά καλά να πάει σε όλο το φύλλο και κλείνουμε σαν φάκελλο να ειναι μέσα το βούτυρο. Όσο πιο πολύ διπλώνουμε τόσο καλύτερα.
  3. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και επαναλαμβάνουμε άλλες 2 φορές, δηλ. ανοίγουμε φύλλο μεγάλο και διπλώνουμε και ξανά ψυγείο.
  4. Τέλος ανοίγουμε φύλλο, κόβουμε τρίγωνα, τυλίγουμε και αφήνουμε να φουσκώσουν.
  5. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 β. μέχρι να ροδίσουν.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή