Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...


Κρουασάν αφρός

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2016
none
Περιγραφή

Αφράτα κρουασάν βουτύρου.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 350 γρ. γάλα
  • 55 γρ. ζάχαρη
  • 2 φακελάκια μαγιά ξερή
  • 500 γρ. αλεύρι ΓΟΧ
  • 250 γρ. βούτυρο
Οδηγίες
  1. Mε όλα τα υλικά εκτός του βουτύρουν κάνουμε ζυμάρι και το βάζουμε 1 ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί.
  2. Μετά ανοίγουμε φύλλο όσο πιο μεγάλο μπορούμε και απλώνουμε το βούτυρο που πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου με τα χέρια μας καλά καλά να πάει σε όλο το φύλλο και κλείνουμε σαν φάκελλο να ειναι μέσα το βούτυρο. Όσο πιο πολύ διπλώνουμε τόσο καλύτερα.
  3. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και επαναλαμβάνουμε άλλες 2 φορές, δηλ. ανοίγουμε φύλλο μεγάλο και διπλώνουμε και ξανά ψυγείο.
  4. Τέλος ανοίγουμε φύλλο, κόβουμε τρίγωνα, τυλίγουμε και αφήνουμε να φουσκώσουν.
  5. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 β. μέχρι να ροδίσουν.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή