Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3237-aggourivarka.jpg
Ορεκτικά με αγγούρι



Λουκανικοπιτάκια αφράτα με γιαούρτι

recipe image
Προστέθηκε απόΚοντέσσα Μαρία, Κυριακή, 15 Αύγουστος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 6 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή

Πανεύκολα , αφράτα και οικονομικά με μαγιά που δεν θέλει φούσκωμα .

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
40 -50 κομμάτια
  • 1 κεσέ γιαούρτι
  • 1 κεσέ λάδι καλό
  • 2 πακετάκια Λουκανικάκια κοκτέιλ
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • 1 φακελάκι μαγιά ξερή
  • Αλεύρι όσο πάρει
  • 1 αυγό
Οδηγίες
  1. Αδειάζω στο μίξερ το γιαούρτι και το λάδι και τα ανακατεύω μέχρι να ενωθούν καλά .
  2. Ρίχνω και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζω το ανακάτεμα . Η ζύμη θα γίνει μαλακιά και αφράτη .
  3. Παίρνω λίγη στο χέρι και τυλίγω ένα - ένα λουκανικάκι την φορά και το βάζω στο ταψί . Τα αλείφω με το αυγό και τα βάζω στο φούρνο που έχω προθερμάνει στους 180 βαθμούς στον αέρα και τα ψήνω 15 λεπτά περίπου .
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Το κεσεδάκι που έχει το γιαούρτι το χρησιμοποιώ για μεζούρα στο λάδι .
  • Τα λουκανικάκια αν θέλετε μπορείτε να τα βάλετε στο μικροκυμάτων για 3 με 4 λεπτά να ψηθούν .
  • Το ταψί δεν το λαδώνω , γιατί η ζύμη είναι αρκετά λαδερή .
  • Επίσης για πιο έντονη γεύση βάλτε μουστάρδα με κέτσαπ σε ένα μπωλ και αλείψτε ελαφρά τα λουκανικάκια στην χαρακιά τους πριν τα τυλίξετε .
  • Επίσης μπορείτε να πάρετε λουκάνικα Φρανκφούρτης και να τα κόψετε μικρά μόνοι σας . Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σας ανοίξουν στο ψήσιμο .
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 18 Αύγουστος 2010
Πολύ ωραία η συνταγή σου, Κοντέσσα Μαρία. Ευχαριστούμε! Και για να επιβεβαιώσω, είπες ότι δε θέλει ανέβασμα η ζύμη, έτσι;
Σχόλιο από Πολυάνθη , Τετάρτη, 18 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Νοστιμότατα φαίνονται τα λουκανοπιτάκια Κοντέσσα Μαρία!!!!!!!!
Σχόλιο από Bianka , Τετάρτη, 18 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μαρία,πολλύ ωραία φαίνοντε τα λουκανοπιτακια σου μπραβο,και ευαριστουμε για την συνταγη σου!!!
Σχόλιο από marianta , Τετάρτη, 18 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ καλή η συνταγή σου Κοντέσσα Μαρία! Θα τιμηθεί όπως της αξίζει!
Σχόλιο από Κοντέσσα Μαρία , Τετάρτη, 18 Αύγουστος 2010
Κοριτσια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Για μια πιο διακριτικη γευση του λαδιου θα σας προτεινα σπορελαιο κι οχι ελαιολαδο. Οσο για την μαγια δεν θελει φουσκωμα. Την προσθετετε στο λαδι και συνεχιζετε το ζημωμα.
Σχόλιο από hrisag , Τετάρτη, 18 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
μμμ ωραια λουκανοπιτακια,επισης και η ζυμη αυτη ειναι και για αλλες χρησεις!
Μεταφορά στην κορυφή