Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Λουκουμάδες της Παραλίας

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2016
none
Περιγραφή

Οι γνωστοί μας λουκουμάδες για την παραλία και όχι μόνο!

Συστατικά
  • 650 γραμμάρια αλεύρι.
  • 100 γραμμάρια βιτάμ λιωμένο.
  • 2 αυγά χτυπημένα.
  • 100 γραμμάρια λίγο χλιαρό γάλα.
  • 100 γραμμάρια λίγο χλιαρό νερό.
  • 90 γραμμάρια ζάχαρη.
  • 1 φακελάκι μαγιά ξερή(9 γραμμάρια)
  • άρωμα βανίλιας.
  • 1/3 κουταλιά της σούπας αλάτι,
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα.
  • Ζάχαρη για πασπάλισμα.
Οδηγίες
  1. Ανακατεύουμε το νερό με το γάλα,προσθέτουμε την ζάχαρη και την μαγιά .Ανακατεύουμε να διαλυθεί καλά μαγιά.
  2. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και την βάζουμε σε φούρνο που ζεστάναμε στους 30 βαθμούς,για να ενεργοποιηθεί η μαγιά.
  3. Προσθέτουμε τα αυγά, το βούτυρο λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου,τη βανίλια, το αλεύρι και το αλάτι.
  4. Κάνουμε μια ωραία μαλακή ζύμη.Την σκεπάζουμε με σελοφάν και την βάζουμε στον φούρνο στους 30 βαθμούς,για να φουσκώσει.
  5. Σε είκοσι λεπτά θάχει διπλασιαστεί.Την βάζουμε στον πάγκο και την χωρίζουμε στα 2.
  6. Ρίχνουμε λίγο αλεύρι στον πάγκο και λίγο στην ζύμη.Ανοίγουμε φύλλα με πάχος ενός δακτύλου.
  7. Με κου-πάτ σχηματίζουμε στρόγγυλα κομμάτια και με καπάκι μπουκαλιού κάνουμε τρύπα στην μέση.
  8. Βάζουμε σε κομμάτια λαδόχαρτου όταν κάνουμε την διαδικασία με την τρυπούλα και τα αφήνουμε να φουσκώσουν περίπου είκοσι λεπτά.
  9. Παίρνουμε κάθε κομμάτι και το γυρίζουμε τούμπα στο τηγάνι με μπόλικο ηλιέλαιο.Το γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά .Αραιά τα τηγανίζουμε για να φουσκώσουν άνετα.
  10. Τα βάζουμε σε δίσκο με χαρτί κουζίνας,να απορροφήσει το λάδι,Τα πασπαλίζουμε με μπόλικη ζάχαρη.
Λίγα μυστικά ακόμα

Βρήκα την συνταγή στο ίντερνετ.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή