Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μάφιν σούπερ σοκολάτας

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 02 Σεπτέμβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 8 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Είναι σοκολατένια , είναι αφράτα , είναι λαχταριστά ! Κεκάκια με πολύ πολύ σοκολάτα .

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
16-18 μάφιν
  • 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2,5 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • ¾ κούπας ζάχαρη
  • 1 συσκευασία σταγόνες σοκολάτας (100 γρ . )
  • 100 γρ . κουβερτούρα
  • 100 γρ . βούτυρο ή μαργαρίνη
  • Μισή κούπα κακάο
  • 1 αυγό
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 1 κούπα γάλα
Οδηγίες



  1. Κοσκινίζουμε και ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι με το μπέικιν πρώτα και στη συνέχεια ανακατεύουμε και τη ζάχαρη μαζί με τις σταγόνες σοκολάτας . Αφήνουμε το μείγμα στην άκρη .
  2. Μετά λιώνουμε σε κατσαρολάκι την κουβερτούρα με το βούτυρο και το κακάο . Κατεβάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει .
  3. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αυγό , το γιαούρτι και το γάλα .
  4. Ρίχνουμε στο πρώτο μπολ με το αλεύρι , το μείγμα της σοκολάτας και το μείγμα του γιαούρτι . Ανακατεύουμε με κουτάλι όλα τα υλικά ελαφρά , ώστε να βραχούν τα στερεά υλικά και να έχει το όλο μείγμα ανώμαλη υφή .
  5. Σε φόρμα για μάφιν βάζουμε θηκούλες χάρτινες χωρίς να βουτυρώσουμε . Γεμίζουμε τις χάρτινες αυτές θηκούλες μέχρι πάνω και ψήνουμε σε φούρνο στους 180ο για 25 με 30 λεπτά . Δοκιμάζουμε με την οδοντογλυφίδα και αν βγει στεγνή , τότε είναι έτοιμα τα μάφιν μας .
  6. Δεν τα πολυψήνουμε για να μη στεγνώσουν μέσα . Πρέπει να έχουν μια ελαφριά υγρασία .
  7. Μπορούμε να τα φυλάξουμε ψημένα και στην κατάψυξη .

Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 03 Σεπτέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ναι πραγματι ωραια ειναι
Μπραβο Ηλιαννα!!
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 03 Σεπτέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ λαχταριστά τα μαφινάκια!!! Υπέροχο γλυκάκι για όλες τις ώρες της ημέρας!
Σχόλιο από marianta , Παρασκευή, 03 Σεπτέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Λαχταριστά μαφινσάκια για μικρά και μεγάλα παιδιά. Τέλεια φαίνονται!!!
Σχόλιο από sofouleli , Σάββατο, 04 Σεπτέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Φαίνονται πολύ ωραία Ηλιάννα μου, αλλά θέλω να ρωτήσω τα μάφιν απο τα κεκάκια διαφέρουν;
Θέλω να πω αυτο το ίδιο μείγμα μπορώ να το κάνω και κέικ;
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 04 Σεπτέμβριος 2010
Kάνε το σε μακρόστενη φόρμα. Μόνο να ρυθμίσεις το χρόνο ψησίματος.
Σχόλιο από vasw , Σάββατο, 04 Σεπτέμβριος 2010 vote imagevote imagevote image
πολύ καλή συνταγή,αν θέλεις κάνεις και σκέτα χωρίς σοκολάτα και πριν τελειώσεις το γέμισμα ρίχνεις μια κουταλιά μαρμελάδα της αρεσκείας σου και συνεχίζεις!
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 04 Σεπτέμβριος 2010
Σοφία, κοίτα και αυτήν τη συνταγή για σοκολατένιο κέικ
http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/keik-amartolo.html
Σχόλιο από hrisag , Σάββατο, 04 Σεπτέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ειναι σκετη γλυκα,τα δοκιμασα!
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 04 Σεπτέμβριος 2010
Η φωτογραφία από τη Χρύσα που έφτιαξε τη συνταγή!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Τετάρτη, 27 Οκτώβριος 2010
Τα έκανα και γώ ! έγιναν μια χαρά! και γρήγορα!
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 27 Οκτώβριος 2010
Η φωτογραφία από την Ε.Φ που έφτιαξε τη συνταγή.


Μεταφορά στην κορυφή