Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μακαρονάδα με σολομό και εστραγκόν

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Σάββατο, 21 Μάρτιος 2009
none
Περιγραφή Μια μακαρονάδα ιδιαίτερη και νοστιμότατη!
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4-5 άτομα

  • 2 κομμάτια σολομό φρέσκο
  • 1 κ.σ. βούτυρο ή 2 λάδι
  • 1 κρεμμύδι μικρό ξερό ψιλ/μένο στο χέρι
  • 2 κ. γλ. μουστάρδα
  • 1 κούπα άσπρο κρασί
  • 1 κούπα κρέμα γάλακτος light
  • 1 κ. γλ. εστραγκόν ξερό
  • λίγο μαϊντανό,
  • αλάτι, πιπέρι
  • μακαρόνια σπαγγέτι
Οδηγίες

 

  1. Βάζουμε στο τηγάνι βούτυρο ή λάδι, το κρεμμύδι και πάνω σε αυτό το σολομό ,αλάτι και πιπέρι (όχι τσιγάρισμα).
  2. Σε 2-3 λεπτά ραντίζουμε με κρασί και νερό μέχρι την επιφάνεια του ψαριού και σκεπάζουμε με το καπάκι να ψηθεί (περίπου 10 λεπτά).
  3. Αφαιρούμε από το τηγάνι το ψάρι προσεχτικά για να μη διαλυθεί.
  4. Ρίχνουμε στο ζουμί τη μουστάρδα, το εστραγκόν, κρέμα και βράζουμε για λίγο, διορθώνουμε το αλάτι.
  5. Στο τέλος βάζουμε και το σολομό να πάρει μια βράση. Mπορούμε αν θέλουμε να το διαλύσουμε το σολομό στη σάλτσα.
  6. Βράζουμε τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε στη σάλτσα ή χώρια και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
  7. Τέλος μαϊντανό ψιλ/μένο.
  8. Καλή επιτυχία!!!
Λίγα μυστικά ακόμα

Τip= αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κρέμα γάλακτος, βράστε 1 κούπα γάλα με 1 κουτ. γλυκού κορν φλάου και μόλις πήξει ελαφρά, έτοιμη η « κρέμα γάλακτος».

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή