Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μακαρονόπιτα εύκολη

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Τρίτη, 12 Ιούλιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Εύκολη , γρήγορη και νόστιμη πιτούλα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 πακέτο πενάκι η σέλινο
  • 1/4 φλυτζανιου τσαγιού φυτίνη
  • 1 λίτρο φρέσκο γάλα .
  • 2 και 1/2  φλυτζάνια νερό.
  • 2 φλυτζάνια τσαγιού τυρί φέτα τριμμένη με το χέρι.
  • 2 φλυτζάνια τυρί γραβιέρα
  • 4 αυγά
  • 1 μικρό κουτί γάλα εβαπορέ.
  • Πιπέρι .
  • Μοσχοκάρυδο τριμμένο[προεραιτικά] .
  • Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού.
Οδηγίες

Αλέιφουμε  ένα πυρέξ μέτριο με λίγο βούτυρο.

Ρίχνουμε  το πενάκι άβραστο ,το φρέσκο  γάλα,το νερό,το εβαπορέ,τα τυριά τριμμένα,τ'αυγά ελαφρά χτυπημένα,και λίγο αλάτι και πιπέρι.

Στο τέλος ρίχνουμε και το υπόλοιπο βούτυρο γυρω-γύρω. Ανακατεύουμε ελαφρά.

Ψήνουμε στους 180 για μια ώρα.

Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2011
ΕΎΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΗ!Μπραβο!
Σχόλιο από marilena , Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote image
Πίτα θεωρούμε κάτι που έχει φύλλο …αν δεν κάνω λάθος,
αυτό μου κάνει για σουφλε…
όπως και να το λένε …
από τα υλικά καταλαβαίνεις ότι θα είναι πολύ νόστιμο ..μιαμμ..μιαμ..
Σχόλιο από tzeni.masterchef , Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2011
marilena ίσως κοπέλα μου να έχεις δίκιο όμως πίτα μπορεί να είναι και κάτι που δεν έχει απαραίτητα φύλλο,όπως π.χ μηλόπιτα,γαλατόπιτα,τυρόπιτα,χορτόπιτα..όπως και ναχει σ'ευχαριστώ πολύ για τα σκουφάκια!
Σχόλιο από marilena , Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote image
.....περιεχουν αλευρι που αντικαθιστα το φυλλο.....απλα...Τωρα δεν θα χαλασει η συνταγη στο ονομα...οποιοσ την φαει θα καταλαβει τι τρωει..
Μεταφορά στην κορυφή