Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...


Mανιταρόσουπα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 26 Φεβρουάριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

 Μια σούπα πολύ νόστιμη που μπορείτε να σερβίρετε και σαν πρώτο πιάτο στο χριστουγεννιάτικο ή Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Εγώ το φτιάχνω συχνά στο κυριακάτικο τραπέζι μας.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • μισό κιλό μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φετάκια
  • 1 φακελάκι αποξηραμένα πορτσίνι (αν δεν έχετε δεν πειράζει)
  • 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 φλ/νι γάλα
  • 1 φλ/νι άσπρο κρασί
  • 1 λίτρο ζωμό ,εγώ έβαλα ζωμό κοτόπουλου που είχα φυλαγμένο στην κατάψυξη. Αν δεν έχετε βάλτε νερό και κύβο κοτόπουλου μαζί.
  • 2 κ. σ. κόρν φλάουρ
  • αλατοπίπερο
  • λάδι
  • μαϊντανό ψιλοκόμμενο
Οδηγίες

 

  1. Καθαρίζω με βρεγμένο βέτεξ τα μανιτάρια και τα κόβω φέτες.
  2. Μουλιάζω τα πορσίνι στο κρασί για 15 λεπτά περίπου να φουσκώσουν. Στραγγίζω τα πορσίνι και φυλάω το κρασί που θα μου χρειαστεί.
  3. Σοτάρω τα μανιτάρια τα φρέσκα στο λάδι που έχει κάψει πολύ. Προσθέτω και τα πορσίνι.
  4. Αρχικά δεν ανακατεύω τα μανιτάρια καθόλου για να μην κατεβάσουν υγρά. Αν κατεβάσουν αφήνω να εξατμιστεί το υγρό και ρίχνω και τα κρεμμύδια.
  5. Τα σοτάρω αρκετά, προσθέτω το κορν φλάουρ και ανακατεύω.
  6. Σβήνω με το κρασί, το ζωμό, ανακατεύω και αφήνω να βράσει περίπου 15 λεπτά.
  7. Προσθέτω στο τέλος το γάλα και το μαϊντανό, και αφήνω να πάρει ένα δυο βράσεις.
  8. Βγάζω μερικά μανιτάρια χώρια και το υπόλοιπο το πολτοποιώ.
  9. Έρχεται και γίνεται ένα χυλός υπέροχος.
  10. Το σερβίρω με κρουτόν που έχω ψήσει στο φούρνο με λίγο ξερό σκόρδο.
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Απλά υπέροχη!!! Γεύση και άρωμα μοναδικό!

Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από beginner , Σάββατο, 27 Νοέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τέλεια... και την έψαχνα αυτή τη συνταγή. Θα δοκιμαστεί άμεσα!
Μεταφορά στην κορυφή