Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μαρμελάδα Βερίκοκο-Ροδάκινο

recipe image
Προστέθηκε απόtofagitotismamas.blogspot, Τρίτη, 27 Ιούνιος 2017
none
Περιγραφή

Την χρησιμοποιούμε συχνά στο πρωινό μας και είναι πολύ υγιεινή, ανεξάρτητα απο ποιό φρούτο είναι φτιαγμένη! Μιας όμως και είναι η κατάλληλη εποχή για βερίκοκα και ροδάκινα, ας δούμε πως μπορούμε εύκολα και οικονομικά να κάνουμε μόνες μας την μαρμελάδα που μας αρέσει, ξέροντας φυσικά και τι βάζουμε!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 20 βερίκοκα μεγάλα και ώριμα
  • 4 ροδάκινα
  • 800gr ζάχαρη
  • χυμό απο 1/2 λεμόνι
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε τα βερίκοκα και τα ροδάκινα, βγάζουμε τα κουκούτσια τους, κρατάμε ένα καθαρισμένο βερίκοκο και ένα ροδάκινο στην άκρη και τα υπόλοιπα τα βάζουμε στο μούλτι. Αυτά που κρατήσαμε τα κόβουμε πολύ μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε μαζί με τα υπόλοιπα.
  2. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε όλα μας τα υλικά και τα αφήνουμε να βράσουν. Όταν αρχίσουν να βράζουν, χαμηλώνουμε την φωτιά στο μεσαίο και τα αφήνουμε για 20-25'. Στα 20' ανακατεύουμε να δούμε αν η μαρμελάδα μας είναι έτοιμη. Θα φανεί απο το οτι θα αρχίσει να κολλάει μια λεπτή στρώση στον πάτο της κατσαρόλας μας.
  3. Την σβήνουμε και την βάζουμε στην άκρη. Αφού έχουμε αποστηρωμένα βαζάκια, ρίχνουμε την έτοιμη μαρμελάδα μας μέσα χωρίς να κλείσουμε τα καπάκια τους και την αφήνουμε να κρυώσει καλά!
  4. Αφού κρυώσει τα κλείνουμε και είναι έτοιμα!
  5. Καλή μας όρεξη!!!
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή