Μέντες
- 400 γραμμάρια βανίλια γλυκό.
- 160 γραμμάρια άχνη.
- 50 γραμμάρια άχνη για το τύλιγμα.
- 1/2 σφηνάκι λικέρ μέντα.
- Καραμελόχαρτα.
- 50 γραμμάρια κουβερτούρα λυωμένη σε μπέν -μαρί.
- Ζυμώνουμε το γλυκό με άχνη και προσθέτουμε το λικέρ.
- Πλάθουμε φοντάν ,τα τυλίγουμε πάλι με άχνη και βάζουμε στην κορφούλα τους λίγη κουβερτούρα.
- Τα βάζουμε σε καραμελόχαρτα και τα φυλάμε στο ψυγείο.
Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε μέσα ΠΟΛΥ ψιλοκομμένα φρουί-γλασσέ.