Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μεξικάνικη σούπα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 23 Φεβρουάριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Και νόστιμη σούπα και πικάντικη!
Συστατικά
  • 1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε λωρίδες
  • 1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε λωρίδες
  • 1 πιπεριά πράσινη η κόκκινη κομμένη σε λωρίδες
  • 1 κονσέρβα καλαμπόκι
  • 1 κονσερβα φασόλια κόκκινα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι σε κύβους
  • 1 καρότο σε κύβους κομμενο
  • 2 πατάτες σε κύβους κομμένες
  • 100 γρ αρακά καταψυγμένο η κονσέρβα
  • 2 λουκάνικα
  • 4 σκελίδες σκόρδο περασμένο από πρέσα
  • 1 φλιτζάνι ξινή κρέμα ή κρέμα γάλακτος
  • 1 λίτρο ζωμό λαχανικών
  • 2 κονσερβες ντομάτα αποφλοιωμένες
  • Πάπρικα, γλυκιά
  • 2 κ.γ τσιλι σκονη
  • λιγη τσιλι σαλτσα απο το μπουκαλι
  • Αλάτι Πιπέρι
Οδηγίες
  1. Κόβουμε το λουκάνικο σε φέτες και τις βαζουμε σε μια κατσαρολα με 4 κ σ λάδι με το κρεμμύδι και με δύο λιωμένες σκελιδες σκορδο ,πατατες ,καροτο και σωταρουμε καλά
  2. Προσθέσετε τις πιπεριές και τις αφήνουμε να σωταριστουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, ριχνουμε το ζωμό λαχανικών. Το καλαμπόκι, φασόλια και το υπόλοιπο σκόρδο στην κατσαρόλα. και ολα τα αλλα λαχανικα
  3. Βάζουμε τις αποφλοιωμένες ντομάτες σε ένα μπολ με ένα πιρούνι και ψιλοκόψτε τες τις ριχνουμε και αυτες στην κατσαρολα αλάτι, πιπέρι πάπρικα την σαλτσα τσιλι .αφήνουμε να βρασουν για 30 λεπτα, αν θελουμε λιγη σαλτσα καυτερη τσιλι ακομη
  4. Στο τελος ρίχτε τη ξινή κρέμα η κρεμα γαλακτος και ανακατεψτε εγω ξεχάστηκα και έριξα και 2 τσιλι φρεσκα μεσα !!
  5. Για μενα ήταν λίγο καυτερή αλλά για τους ανδρός όχι.
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 26 Φεβρουάριος 2011
Αγαπημένο μου το μεξικάνικο φαγητό, γιατί όχι και αυτή η σούπα με τα γνωστά σε μένα υλικά!!!!
Σχόλιο από hrisag , Σάββατο, 26 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
καθολου ευκαταφρονητη,μου αρεσουν πολυ τα πικαντικα,Μπιανκα εκτος του λουκανικου τι αλλο θα μοιρουσαμε να βαλουμε αντι αυτου?μαλλον κοτοπουλο?
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 26 Φεβρουάριος 2011
Χρυσα μου ,δεν εχω δωκιμαση με κοτοπουλο!αλλα κιμα ετσι καβουρντισμενο πικαντικ θα ειναι πιο καλλο
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 26 Φεβρουάριος 2011
Χρυσα μου ,δεν εχω δωκιμαση με κοτοπουλο!αλλα κιμα ετσι καβουρντισμενο πικαντικ θα ειναι πιο καλλο
Μεταφορά στην κορυφή