Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3935-glykarolaken.jpg
Γλυκά ρολά



Μήλα γεμιστά

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Κυριακή, 12 Αύγουστος 2012
none
Περιγραφή

Ένα γευστικό επιδόρπιο με μήλα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  •     8 μέτρια κόκκινα ομοιόμορφα μήλα.
  •     250 γραμμάρια μαρμελάδα πορτοκάλι η βερίκοκο.
  •     250 γραμμάρια αμύγδαλα ασπρισμένα και ψιλοτριμμένα.
  •     1/2 κούπα μπισκότα τύπου Μιράντα η Πτι- μπερ τριμμένα.
  •     2 κουταλιές Βιτάμ.
  •     1&1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού.
  •     1/2 κούπα ζάχαρη.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε καλά τα μήλα,τα κόβουμε λίγο στο κάτω μέρος για να στέκονται όρθια .  Κόβουμε αρκετά το επάνω μέρος και αφαιρούμε τα κουκούτσια με το ειδικό εργαλείο προσέχοντας να μη τρυπήσουμε το κάτω μέρος.
  2.  Αλείφουμε το εσωτερικό των μήλων με λίγο βιτάμ.    Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη μαρμελάδα,και τα τριμμένα αμύγδαλα και μπισκότα.
  3. Γεμίζουμε ένα-ένα τα μήλα και τα βάζουμε σε ένα ταψί.    Ανακατεύουμε τον χυμό πορτοκαλιού με τη ζάχαρη και περιχύνουμε τα μήλα.
  4. Ψήνουμε στους 175 για μισή ώρα .Στο διάστημα του ψησίματος παίρνουμε από το ταψί χυμό πορτοκαλιού και περιχύνουμε τα μήλα.
  5. Σερβίρουμε βάζοντας στη μέση κάθε μήλου μια φέτα γλυκό πορτοκάλι, η κεράσι.
Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε αν θέλουμε, να βάλουμε μπισκότα ολικής άλεσης και μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή