Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μηλόπιτα με κρέμα Γιαούρτι

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2016
none
Περιγραφή

Νοστιμότατη και ζουμερή μηλόπιτα.

Συστατικά
  • Για την μπισκοτένια βάση
  • 250 γρ Αλευρι
  • 125 γρ Βουτυρο
  • 100 γρ Ζαχαρη Αχνη
  • 1 βανιλια
  • 1 κροκο αυγο
  • 1 τσιμπια Αλατι
  • Γέμιση
  • 250 γρ στραγγιστο γιαουρτι
  • 1 φάκελο Ανθος Αραβοσιτου με γευση βανιλια
  • 4 Αυβγα
  • 100 γρ Ζαχαρη Αχνη
  • 250 μλ Κρεμα γαλακτος χτυπημένη σε σαντιγη
  • 1 Ζαχαρη Βανιλια
  • Ακομη χρειαζόμαστε
  • 600 γρ καθαρισμενα Μηλα και κομμενα σε φέτες
  • 30 γρ Μουλιασμενες σε Ρούμι Σταφιδες
  • Ξυσμα απο 1 Λεμονι
  • 20 γρ Ζαχαρη Αχνη
  • 1/2 κ γ Κανέλλα
  • Για την Επιφάνια μετα το ψησιμο χρειαζόμαστε
  • 3 Κ σ Μαρμελαδα Βερύκοκο
  • 70-100 γρ αμυγδαλα χωρις φλουδα σε καρφακια η φιλεταρισμένα
Οδηγίες
  1. Ζυμωνουμε ολα τα υλικα για τη μπισκοτένια βάση και κανουμε μια μπάλα,τη βαζουμε στο ψυγείο για 1 ωρα
  2. Ανάβουμε τον φουρνο στον αερα στους 180 βαθμούς.Βουτυρωνουμε μια φορμα 26 άρα με αποσπώμενο πάτο
  3. Βγαζουμε την ζυμη απ το ψυγείο. Ανοιγουμε το μπισκοτενια φυλο και ντύνουμε την φορμα και τα πλαϊνά
  4. Με το μιξερ χτυπαμε τα αυγα με την αχνη,να αφρατεψουν λιγο
  5. Προσθετουμε τα υπόλοιπα υλικα, την σαντιγη την πρόσθετω στο τέλος και ανακατεύω απαλα να ενωθούν τα υλικα.
  6. Ριχνουμε το μιγμα επανω στη ζύμη,μεσα στην φορμα.
  7. Βαζουμε επανω τα μηλα ,πάνω στα μηλα τις Σταφιδες και πασπαλιζουμε με την Αχνη και κανέλα.
  8. Ψηνουμε για 70 λεπτα περίπου.
  9. Σε τηγανι χωρις βουτυρο, ροδίζουμε τα αμυγδαλα. Ζεσταίνουμε την μαρμελαδα.
  10. Μολις βγει το γλυκο το λουστραρουμε με την μαρμελαδα. Πασπαλιζουμε με τα αμυγδαλα
  11. Αφηνουμε να κρυωσει πολυ Καλα!
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή