Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Μια αλλοιώτικη πάστα φλώρα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Παρασκευή, 06 Μάιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Σαυτή την πάστα φλώρα η μαρμελάδα μπαίνει μέσα!

Συστατικά
  • 1φλιτζάνι τσαγιού φυτίνη.
  • 4 αυγά.
  • 3 κουταλάκια μπέκιν.
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη.
  • 2&1/2 φλιτζάνια αλεύρι.
  • 1/2 κιλό σιμιγδάλι ψιλό.
  • 800 γραμμάρια μαρμελάδα βερύκκοκο,χτυπημένη με το σύρμα .
  • Άρωμα βανίλιας.
  • Για το σιρόπι:
  • 1&1/2 φλιτζάνι νερό,
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη ,
  • χυμό μισού λεμονιού.
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε την μαρμελάδα με το σύρμα λίγη ώρα.
  2. Χτυπάμε το βούτυρο ,προσθέτουμε την ζάχαρη και ρίχνουμε και τα αυγά.
  3. Στην συνέχεια ανακατεύουμε το αλεύρι με το σιμιγδάλι και το μπέκιν και το προσθέτουμε εναλλάξ με την μαρμελάδα στο μείγμα των αυγών,ώσπου να τελειώσουν τα υλικά Βάζουμε και την βανίλια.
  4. Το βάζουμε σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί 34 νούμερο και το ψήνουμε στους 180βαθμούς περίπου 45 λεπτά η έως ότου βγεί το πηρούνι στεγνό απο μέσα που θα το μπήξουμε.
  5. Έχουμε βράσει τα υλικά του σιροπιού 5 λεπτά το κρυώσαμε ,και σιροπιάζουμε το γλυκό ζεστό με κρύο σιρόπι!
Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να γαρνίρουμε με βερύκκοκα φετούλες η και σαντιγύ!

Η συνταγή είναι της φίλης μου της Tzeni Master Ghef!

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Κυριακή, 08 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ νόστιμη πρέπει να είναι αυτή η πάστα φλώρα Ειρήνη!!!Μπράβο σε εσένα και τη φίλη σου!!!!
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 09 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ενδιαφέρουσα διαφορετική Πάστα Φλώρα!!
Μεταφορά στην κορυφή