Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Moσχάρι με λαχανικά και μπύρα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 14 Φεβρουάριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Για το κυριακάτικο τραπέζι μας μια πρόταση νόστιμη και εμφανίσιμη.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 σπαλονουά ολόκληρο περίπου 1.5 κιλό
  • 1 κουτί μικρό μπύρα
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κούπα λάδι ή μαργαρίνη ή βούτυρο
  • Μερικές σκελίδες σκόρδο
  • Μισή κούπα σόγια σος
  • 3-4 πατάτες σε μεγάλα κομμάτια ή ολόκληρες
  • Μερικά καρότα κομμένα στη μέση
  • 1 μικρό λάχανο κομμένο σε 6 κομμάτια
  • 2 κ.σ. μέλι
  • Αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες

  1. Σε ταψί ή γάστρα βάζω τα καθαρισμένα και κομμένα μας λαχανικά και τα πασπαλίζω  με το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
  2. Αλατοπιπερώνω το νουά , το αλείφω με μουστάρδα  και το βάζω πάνω στα λαχανικά.
  3. Περιχύνω με την μπύρα και τη σόγια. Στο τέλος βάζω το λάδι ή το βούτυρο σε όλη την επιφάνεια του φαγητού.
  4. Κλείνω τη γάστρα μου ή σκεπάζω καλά το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνω στους 200ο 3 ώρες περίπου. Ξεσκεπάζω και αλείφω με μέλι και ψήνω ακόμα ένα τέταρτο για να ροδίσει.
Λίγα μυστικά ακόμα
  1. Δοκιμάζετε και βλέπετε αν έχει ψηθεί, βυθίζοντας ένα σουβλάκι στο κέντρο του κρέατος και αν βγαίνει κόκκινο ζουμί , θέλει ψήσιμο ακόμα.
  2. Προσέχε την ποσότητα των υγρών
  3. Αν το νουά είναι γάλακτος, τότε θέλει ψήσιμο λιγότερο χρόνο.
  4. Ακόμα μπορείτε να ψήσετε το κρέας καμιά ώρα και μετά να προσθέσετε τα λαχανικά.
  5. Mπορούμε επίσης να βάλουμε το σκορδοαλατοπίπερο μέσα σε σχισμές στο κρέας, να το σοτάρουμε και μετά να το βάλουμε στη γάστρα.
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αρωματικό και νόστιμο φαγητό! Πολύ ωραία διαφορετική συνταγή για μαγείρεμα κρέατος!!!
Σχόλιο από Λενιω , Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Διαφορετικο αλλα σιγουρα το αποτελεσμα θα ειναι χαρμα ουρανισκου και οφθαλμου.Θα δοκιμαστει αμεσα .
Σχόλιο από hrisag , Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
τελειο Ηλιαννα μου!εγω το κανω στην γαστρα,με χοιρινο,για την μπυρα ομως δεν ηξερα,θα το δοκιμασω σιγουρα.
Μεταφορά στην κορυφή