Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μους Βερίκοκου

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τετάρτη, 30 Μάιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια ανάλαφρη καλοκαιρινή μους!

Συστατικά
  • 200 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα.
  • 500 γραμμάρια βερίκοκα φρέσκα.
  • 2 ασπράδια αυγών.
  • 3 φύλλα ζελατίνας(των 10 γραμμαρίων)
  • 1 κουταλιά λικέρ της αρεσκείας μας.
  • 350 γραμμάρια κρέμα γάλακτος χτυπημένη .
  • 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη.
  • 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού.
Οδηγίες
  1. Βάζουμε σε κατσαρόλα τα βερίκοκα με 1 φλιτζάνι νερό ,να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Στην συνέχεια τα περνάμε από το μύλο των λαχανικών η στο μούλτι. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά.
  3. Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε 4-5 κουταλιές νερό ,τα λιώνουμε στην συνέχεια σε σιγανή φωτιά και τα προσθέτουμε στο βερίκοκο.
  4. Προσθέτουμε επίσης τα ασπράδια χτυπημένα μαρέγκα το λικέρ , την κρέμα γάλακτος ,την άχνη και το χυμό λεμονιού ,ανακατεύοντας καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
  5. Σερβίρουμε σε ατομικά μπόλ και την βάζουμε στο ψυγείο να πήξει. Γαρνίρουμε κατά βούληση!
Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κομπόστα βερίκοκο.

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 01 Ιούνιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραία η μους και σίγουρα θα είναι γευστική Ειρήνη!!
Μεταφορά στην κορυφή