Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

769-tourtaportokali.jpg
Τούρτα Πορτοκαλιού



Μους πορτοκάλι

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2012
none
Περιγραφή

Μια ανάλαφρη μους και συγχρόνως πεντανόστιμη!

Συστατικά
  • 1 φλιτζάνι χυμό φρέσκων πορτοκαλιών.
  • 1 κρόκο αυγού.
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού.
  • 100 γραμμάρια ζάχαρη.
  • Λίγο λικέρ πορτοκάλι η μανταρίνι (10 γραμμάρια)
  • Σαντιγύ (προαιρετικά)
  • 2 φύλλα ζελατίνας.
Οδηγίες
  1.  Βράζουμε τον χυμό σε μικρό κατσαρολάκι.
  2. Χτυπάμε τον κρόκο με την ζάχαρη.
  3. Κατεβάζουμε απο την φωτιά τον χυμό και προσθέτουμε στον χλιαρό χυμό τον κρόκο και την ζελατίνα που την είχαμε μουσκέψει και στραγγίσει. Ανακατεύουμε γρήγορα -γρήγορα και το βάζουμε σε 3 μπολ.
  4. Το βάζουμε τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο. Ανακατεύουμε το ξύσμα με λίγη ζάχαρη και γαρνίρουμε την μούς! Αν θέλουμε γαρνίρουμε και με σαντιγύ.
Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι από το Cooking et art

Δροσερό ζελέ με άρωμα Πορτοκάλι
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή