Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπισκότα κανέλας γεμιστά

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 29 Νοέμβριος 2018
none
Περιγραφή

Αρωματικά μπισκότα για όσους αρέσει το άρωμα της κανέλας.Τρώγονται ευχάριστα όλες τις ώρες συνοδεύοντας το καφεδάκι ή το τσαγάκι μας! Μπορείτε να βάλετε για γέμιση μερέντα ή μαρμελάδα .

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
20 μπισκότα

150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
150 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως
75 γρ. κορν φλάουρ
μια τσιμπιά αλάτι
100 γρ. καστανή ζάχαρη
1 κ. γλ. κανέλα σκόνη
Γέμιση:
200 γρ. τυρί κρέμα (τύπου Φιλαδέλφεια)
Ή μερέντα
Ή μαρμελάδα.

Οδηγίες

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με τα χέρια μας . Παίρνουμε ένα μείγμα σαν τρίμματα ψωμιού αρχικά.
Ζυμώνοντας η ζύμη μας θα αρχίσει να ενοποιείται.
Την αφήνουμε στο ψυγείο μισή ώρα.
Την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, κόβουμε διάφορα σχέδια με κουπ πατ ή στρογγυλά με ποτήρι κρασιού.
Βάζουμε τα μπισκότα μας σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόχαρτο. Ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου, στους 170 βαθμούς.
Αφήνουμε να κρυώσουν τελείως.
Με κορνέ ή μικρό κουταλάκι, βάζουμε μικρή ποσότητα τυριού ,μερέντας ή μαρμελάδας στην εσωτερική πλευρά ενός μπισκότου και το κλείνουμε με ένα δεύτερο.
Αν θέλουμε τέλος πασπαλίζουμε με άχνη , εμένα μου φαίνεται περιττό η ζάχαρη .

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή