Μπισκότα παλμιέ
- 1 φύλλο σφολιάτας.
- Ζάχαρη,
- κανέλα ,
- βούτυρο προαιρετικά.
- Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας σε επιφάνεια στρωμένη με ζάχαρη. Το αλείφουμε με νερό και πασπαλίζουμε ζάχαρη και κανέλα,
- Το τυλίγουμε ρολό απο το πλάι προς το κέντρο και απο τις δύο πλευρές ,μέχρι να συναντηθούν στο κέντρο τα δύο ρολά .
- Βρέχουμε λίγο το σημείο ένωσης και κόβουμε κομμάτια 2 εκατοστών που τα πατάμε και τα απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολα.
- Πασπαλίζουμε πάλι με ζάχαρη και λίγη κανέλα και τα ψήνουμε στους 160 βαθμούς έως ότου ροδίσουν.
- Αν θέλουμε αντί νερό αλείφουμε με βούτυρο στο φύλλο σφολιάτας.