Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2747-kormos.jpg
Κορμός



Μπισκότα της Αποκριάς

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Είναι μια συνταγή Γερμανική που την φτιάχνουμε τις Αποκριές και την Πρωτοχρονιά και κανονικά έχουν το σχήμα του Αμύγδαλου και τα λέμε  Mutzenmandeln Δηλ. αμύγδαλο!

Συστατικά
  •     3 αυγα
  •     2 Κρόκοι
  •     175 γρ Ζάχαρη αχνη
  •     20 ml Κονιάκ
  •     1 πρέζα Αλάτι
  •     500 γρ Αλεύρι
  •     75 γρ Αμυγδάλου αλεσμένα
  •     λιγο αρωμα πικραμυγδαλο αν θελουμε
  •     2 κουταλάκι του γλυκού κοφτά Μπέικιν  πάουντερ
  •     90 γρ βουτυρο η μαργαρινη μαλακό
  •     100 γρ Ζάχαρη αχνη για το πασπαλισμα
  •     Λάδι ελαφρυ για τηγανισμα
Οδηγίες
  1. Χτυπαμε Τα αυγά με τους κροκους με την αχνη, το αλάτι και το κονιακ να αφρατεψουν καλα, σχεδον 10 λεπτα.
  2. Ριχνουμε και το μαλακό βούτυρο και τα αλεσμενα Αμύγδαλα τα ανακατεύουμε Καλα.     Ρίχνουμε σιγα σιγα και το αλεύρι με το μπέικιν    και ζυμώνουμε με το γάντζο.
  3. Παίρνουμε λίγη ζύμη με ενα κουταλακι και το πλαθουμε σε παχος και μακρος όσο ειναι το μικρο μας δάχτυλο
  4.  Σε ένα βαθύ τηγάνι η φριτεζα  βαζουμε το λαδι να καψει  καπου στους 180 ° και τηγανιζουμε εως να ροδίσουν καπου στα σε 4-5 λεπτά, οχι περισσοτερο γιατι θα ειναι μετα πολυ ξεροψημενα.
  5.  Σερβίρετε πασπαλισμένες με ζάχαρη αχνη

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορουμε την ζυμη να την ανοιξουμε σε ενα φυλο και να κοψουμεμε κουπ σε σχημα αμυγδαλο.

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 11 Απρίλιος 2013
Μια φίλη έγραψε μια απορία, αλλά δεν εμφανίστηκε: Bianka αυτα τα ωραιοτατα μπισκοτα πρεπει να τα φαμε την ιδια μερα? Αν τα εχουμε και για αλλες μερες λες να μην ειναι καλα? π.χ. τα κανονικα μπισκοτα μπορουμε να τα εχουμε για πολυ καιρο και να τα τρωμε ετσι ειναι και αυτα?
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 11 Απρίλιος 2013
Τρώγονται και την αλλη μέρα ! Μπορείς μονο 4 ημέρες παραπάνω δεν γεινετε γιατι σκλειρενουν πολυ
Μεταφορά στην κορυφή